Skip to content

GZ-psycholoog PTSS

Bilthoven€ 3.500 - € 5.848 per maandPSYTREC Bilthoven

Functieomschrijving

De standaard vacature clichés over dat wij de perfecte baan hebben of dat deze vacature op jouw lijf geschreven is slaan wij graag over. Wil jij als GZ-psycholoog het verschil maken middels unieke behandelingen voor mensen met de diagnose PTSS? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wij zijn PSYTREC
een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van ernstige en complexe PTSS. Dit doen we op een korte, intensieve en innovatieve wijze. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Resultaten waar we trots op zijn!


Wij bieden meerdere behandelprogramma's aan van 1, 2 of 4 dagen, zowel op locatie als online; een deel van de cliënten overnachten in de kliniek (max 2 nachten per week) en ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Op locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden. Wij vinden het belangrijk dat de cliënten meer leren over complex trauma en zelf gemotiveerd zijn voor hun behandeling, wij spreken daarom op locatie over cursisten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Het behandelprogramma is opgebouwd uit EMDR therapie, Exposure therapie, psycho-educatie en een activerend sport- en bewegingsprogramma. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Zo is we onder andere een hindernisbaan op de locaties aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op de locaties slaapkamers, verschillende behandelkamers en centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant. Bekijk voor meer informatie ook onze website.


Als GZ-psycholoog biedt je behandeling middels EMDR en Exposure. Als regiebehandelaar ben je betrokken bij de intake, behandelingen en wanneer nodig heb je contact met verwijzers of betrokken behandelaars. Tijdens het behandelproces volg je de behandeling nauwkeurig en stuurt bij indien gewenst. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren en draagt bij aan het diagnostisch onderzoek. Het behandelen is te combineren met wetenschappelijk onderzoek of docentschap. 

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Het team is betrokken, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Het team heeft een open cultuur en het harde werken wordt afgewisseld met een goede dosis humor.

  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ;
  • Ook GZ-psychologen met een andere baan, eigen praktijk of beperkt aantal uren zijn van harte welkom!
  • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Een ongekend leuke organisatie waarin snel geschakeld wordt;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via janson@psytrec.nl en 06-36220531. Klik hier om te chatten met Vivianne. Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eerst informeel kennis te maken. Bij een goede dosis enthousiasme is een motivatiebrief niet nodig. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do