Skip to content

GZ-psycholoog PTSS

Weert€ 3.500 - € 5.848 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Wij zijn een gespecialiseerde GGZ instelling en richten ons exclusief op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit doen we op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Voor onze vestiging in Weert zoeken wij een GZ-psycholoog, die samen met ons mensen met de diagnose PTSS succesvol kan behandelen!

Als GZ-psycholoog behandel je bij PSYTREC middels EMDR en Exposure cliënten met ernstige en complexe PTSS. Je treedt op als regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake en indien nodig contact hebt met verwijzers of betrokken behandelaars. Tijdens de behandeling ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten waarbij je het proces nauwkeurig volgt en de behandeling bijstuurt indien gewenst. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren en draagt bij aan het diagnostisch onderzoek. Het behandelen is te combineren met wetenschappelijk onderzoek of docentschap.


PSYTREC

Als gespecialiseerde ggz-instelling richt PSYTREC zich exclusief op de behandeling van (complexe) PTSS. Dit doet PSYTREC op een innovatieve wijze om zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen.

In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiest PSYTREC ervoor haar patiënten meerdere dagen aaneensluitend te behandelen. Daarmee is de snelheid van deze behandeling gigantisch hoog. Het behandelprogramma is 1, 2 of 4 dagen, zowel op locatie als online; een deel van de cliënten overnachten in de kliniek (max 2 nachten per week) en ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Op locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden. Wij vinden het belangrijk dat de cliënten meer leren over complex trauma en zelf gemotiveerd zijn voor hun behandeling, wij spreken daarom op locatie over cursisten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Het behandelprogramma is opgebouwd uit EMDR therapie, Exposure therapie, psycho-educatie en een activerend sport- en bewegingsprogramma. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Zo is we onder andere een hindernisbaan op de locaties aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde post master opleiding tot GZ-psycholoog met BIG registratie;
  • Affiniteit met exposure, EMDR en PTSS.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Specialisatie in behandeling van complexe PTSS. Je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen over onze evidence-based behandelingen;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
  • Ruimte voor meedenken en creativiteit;
  • Werken in een hecht team met een goede dosis humor;
  • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • Wij investeren graag in je, wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Ook GZ-psychologen met een andere baan, een eigen praktijk of als zelfstandig ondernemer (als oproepkracht voor minder uren) zijn van harte welkom!

Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via janson@psytrec.nl en 06-36220531. Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever eerst informeel kennismaken met een van onze inhoudelijke collega’s via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do