Skip to content

GZ-psycholoog Teamleider

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselFortaGroep Rotterdam Capelle ad IJssel

Functieomschrijving

Jij, als GZ-psycholoog begrijpt wat goede zorg is en levert dit vanuit een hechte samenwerking met je team en cliënten. Een teamleider die de verbindende factor is en het leuk vindt om het kader van de organisatie vast te houden in combinatie met het bieden van inhoudelijk goede zorg, is bij ons bij het juiste adres.


Wij bieden diagnostiek en behandeling vanuit de basis- en specialistische GGZ. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan de behandeldoelen. Of het nu stemmingsklachten zijn, angstklachten, een depressie, een trauma of persoonlijkheidsproblematiek, veel van dit soort hulpvragen behandelen we bij de FortaGroep. We werken vanuit een persoonlijke benadering met duidelijke verwachtingen, zowel naar de cliënten als naar elkaar. Maar hoe maak jij met jouw behandelingen het verschil voor onze cliënten? En hoe borg je de kwaliteit van zorg? Heb jij daar frisse ideeën over? Op onze locatie in Capelle is er ruimte voor een nieuwe collega die graag meedenkt en eigen initiatief toont. Het team bestaat uit twee basispsychologen, drie GZ-psychologen, een klinisch psycholoog/psychotherapeut en psychiater. Het is een hartelijk, hecht en warm team waarin veel kennis onderling wordt gedeeld. Ze hopen een collega die makkelijk benaderbaar is - iemand die bereid is om hulp te vragen, hulp aan te bieden en aan de andere kant ook houdt van een niet werk gerelateerd praatje. 


Als het nodig is neem jij de beslissingen ten behoeven van de teamprocessen, productie, agendavoering, verzuim en mogelijke knelpunten op gebied van in- en uitstroom. De teamleiderstaken wissel je af met behandelen en regiebehandelaarschap. Als behandelaar verricht je intakes, psychodiagnostische onderzoeken en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van individuele behandelingen. Het superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden van je werkzaamheden. Daarnaast participeer je in overleg en intervisie. Je voert regiebehandelaar taken uit in afstemming met klinisch psycholoog en psychiater. Je werkt nauw samen met collega's, verwijzers en andere zorgdisciplines.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent GZ-psycholoog met BIG-registratie;
 • Je hebt een inspirerende persoonlijkheid, werkt cliëntgericht en affiniteit met met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek en milde persoonlijkheidsdiagnostiek;
 • Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week (tot maximaal 36 uur per week). Een deel van je uren thuiswerken is bespreekbaar.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. De verwachtingen en mogelijke voorwaarden die voor jou van toepassing zijn, stemmen we van te voren af. 

 • Wij investeren graag in je, wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling (zoals een opleiding tot teamleider van 4 dagen);
 • Maandelijks teamleiders overleg, individueel overleg en aansturing vanuit de GGZ manager;
 • Teamleiders intervisie met andere teamleiders uit het netwerk (6 keer per jaar);
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Kennismaken

Wil je ons liever eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie (of iets anders)? Dat kan! Onze collega’s nodigen je graag uit via (beeld)bellen of op locatie. Op een informele manier hopen wij je een realistisch beeld te geven van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Vivianne Janson kijkt uit naar jouw reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.