Skip to content

HBO Begeleider Jongvolwassenen GGZ

Nederland, Flevoland, AlmerePi-Groep Almere (Beschermd wonen)

Functieomschrijving

Neem jij de verantwoordelijkheid? Kun je zekerheid en structuur bieden aan jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problematiek? Bij de Pi-groep zijn we op zoek naar een HBO Begeleider GGZ / Zorgcoach.


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.


Over de Functie
Je gaat individuele of groepen cliënten met psychiatrische en/of psychosociale aandoeningen begeleiden. Hierbij beschouw je de wensen en mogelijkheden van de cliënt als uitgangspunt en ben je gericht op hun herstel en zelfredzaamheid.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van behandelaars, begeleiders en andere professionals. Als zorgcoach inventariseer je, samen met de cliënt, wat nodig is. Jullie stellen de begeleiding hierop in en wanneer nodig, schakel je het disciplinair team of het netwerk in. Als zorgcoach heb jij de regie. Je stelt de begeleidingspannen op en volgt deze methodisch op. Je geeft functionele aanwijzingen aan de begeleiders in de uitvoer op de afdeling. In omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol en weet jij een goede werksfeer te creëren waar positiviteit en openheid voorop staan. De doelgroep is uiteenlopend waarbij er vraagstukken en problematiek zijn op meerdere leefgebieden.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij oprecht nieuwsgierig naar de ander, toon jij compassie naar je cliënt, collega en jezelf en weet je daar jouw authenticiteit en zorgvuldigheid in uit te dragen? Dan pas jij bij de Pi-groep.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een HBO diploma in de zorg - zoals SPH, MWD, Social Work of vergelijkbaar;
  • Jij hebt ervaring in de psychiatrie / GGZ en kent de bijhorende groepsdynamiek als je broekzak;
  • Jij handelt methodisch en resultaatgericht en beschikt over het vermogen om zekerheid en structuur te bieden;
  • Jij bent 24-32u per week beschikbaar;
  • Jij bent bereid doelen na te streven, ziet wat er nodig is, en tovert ook nog eens een lach op ieders gezicht!


Jij zorgt voor onze bewoners, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
  • Een fijne werkomgeving vol collega’s die werken vanuit hun hart;

  • De functie is te combineren met ons ambulante team;

  • Een grote variatie in bewoners met eigen problematiek en complexiteit op meerdere levensgebieden ;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag | Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan!

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Geertje Janssen

+31 6 43265085

Jessica Walkley

+31 6 43160762