Skip to content

ICT medewerker / Applicatiebeheerder in de geestelijke gezondheidszorg

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamForta Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Ben jij thuis in Google en Google apps, werk je graag zelfstandig en hou je van innoveren? In 2021 is het Forta netwerk overgegaan op Google. We willen graag naar een hoger niveau maar daar hebben we een creatieve, nieuwsgierige ICT medewerker / Applicatiebeheerder voor nodig. Ben jij te porren voor deze nieuwe rol in een groeiende, platte organisatie? Lees dan snel verder!

Wij zijn Forta, een zorginstelling voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Wat begon op een kleine zolderkamer in Rotterdam, is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. 


Als ICT medewerker / Applicatiebeheerder zorg je de gebruikersvriendelijkheid van onze systemen en applicaties. Het is belangrijk dat onze collega's zonder onnodige zorgen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Je begrijpt meteen wat belangrijk is. Je bent analytisch en doorziet het proces om zo je collega's op weg te helpen. Het gaat om een nieuwe functie waar ruimte is voor eigen creativiteit en eigen initiatief. Wij noemen onszelf vooruitstrevend, maar jij ziet natuurlijk direct wat er allemaal nog beter kan en pakt dat op. Zodra er een probleem is, heb jij de oplossing al. Onze collega's vinden werken in de Google Cloud soms best spannend. Jij zorgt met jouw aanwezigheid voor vertrouwen, rust en overzicht in zowel complexe verbeterprojecten als dagelijkse vragen. Zo ben je verantwoordelijk voor de implementatie, configuratie, upgrading en het verhelpen van foutmeldingen. Omdat je de hele dag door in contact bent met je collega's is het heel fijn als je communicatief sterk in je schoenen staat en zowel op zelfstandige basis als in teamverband kunt knallen.


FortaServices is onderdeel van een netwerkorganisatie, waarbij de verschillende zorgbedrijven begeleiding en behandeling bieden bij psychische en psychiatrische klachten binnen de basis- en specialistische GGZ (geestelijke gezondheidzorg). FortaServices verzorgt voor alle bedrijven in het Forta Netwerk de bedrijfsvoering zodat de specialisten en zorgverleners zich kunnen richten op cliënten en onderzoek. Forta Netwerk bestaat uit FortaServices, FortaGroep, Forta Jeugd, Forta Opleidingen, Forta POH-GGZ, Pi-groep, PSYTREC, Human Concern en De Jonge Krijger. Wij zijn een relatief kleine organisatie, werken met korte lijnen en hebben een informele sfeer. Enthousiasme, collegialiteit en professionaliteit voeren bij ons de boventoon.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een mbo 4-diploma;

  • Kennis van Google, ervaring met o.a. Gmail, Documenten, Drive en Agenda;

  • Je bent fulltime beschikbaar en woont in (de omgeving van) Rotterdam;

  • Je houdt van een omgeving die constant in beweging is;

  • Je denkt buiten de gebaande paden, toont lef en neemt de leiding binnen jouw expertisegebied.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij volgen de cao GGZ (geestelijke gezondheidszorg), daarin hebben we verschillende voordelen. Een fulltime dienstverband is gebaseerd op 36 uur per week, je kan korting krijgen bij je ziektekostenverzekering, er is 8% vakantietoeslag per jaar, een eindejaarsuitkering, 166 vakantie-uren én 35 uur aan levensfasebudget - oftewel extra verlofuren en tot slot een balansbudget van €500 om te investeren in opleidingen, verlof of als extra salaris. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij vind het prettig om arbeidsvoorwaarden in een persoonlijk gesprek te bespreken. De verwachtingen stemmen we graag in een vroeg stadium met elkaar af. 


Nieuwsgierig geworden? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij zijn benieuwd naar je reactie. Jessica Walkley - walkley@forta.nl ​06-43160762 en Vivianne Janson - janson@forta.nl 06-36220531 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Geertje Janssen

+31 6 43265085

Jessica Walkley

+31 6 43160762