Skip to content

Klinisch psycholoog

Nederland, Zuid-Holland, SliedrechtFortaGroep Sliedrecht

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. Het team van Sliedrecht groeit en als klinisch psycholoog kan je hier op verschillende manieren aan bijdragen.


Over de functie

Als klinisch psycholoog ben je verantwoordelijk voor het verrichten van (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Uitvoeren van psychotherapie voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s, zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. De behandelingen zijn online én face-to-face op locatie. Als hoofdbehandelaar draag je de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan aan multidisciplinair overleg en intervisie. Het team heeft een aantal junior therapeuten, hierdoor zal begeleiden en supervisoren ook een onderdeel zijn van de werkzaamheden. Wij zoeken iemand die (onder leiding van de teamleider) zijn/haar bijdrage wil leveren aan de groei en ontwikkeling van de locatie. Tot slot is het contact onderhouden met verwijzers en andere zorgdisciplines ook een onderdeel van je werkzaamheden. 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
 • Je werkt graag samen en hebt affiniteit met diverse problematiek;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;
 • Locatie Sliedrecht is mogelijk te combineren met Rotterdam Alexander, Hank en/of de digitale poli (vanuit huis werken);
 • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


De FortaGroep

De locatie in Sliedrecht is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Sliedrecht heeft een breed zorgaanbod en kent een gevarieerde populatie met voldoende uitdaging. Het gaat om een relatief klein team die nauw met elkaar samen werken. Het team kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, zorg voor elkaar en informeel contact. Er is ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. De locatie ligt centraal (bij het Albert Schweitzer ziekenhuis) en is met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. De locatie heeft een buitenlocatie in Hendrik Ido Ambacht. De meeste collega's werken 1 dag op de buitenlocatie. Samenwerking staat bij dit team hoog in het vaandel. Naast de reguliere face-to-face behandeling hebben wij op locatie Sliedrecht ook de mogelijkheid voor cliënten om de behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Alle behandelaren binnen team Sliedrecht draaien hierin mee. Als nieuwe collega zie je uitdaging om deze vorm van digitale behandeling verder te helpen ontwikkelen en hieraan actief deel te nemen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. De FortaGroep staat voor samen, toekomstgericht verbeteren in de GGZ. 100% tevreden cliënten en medewerkers. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl