Skip to content

Klinisch psycholoog

Lelystad€ 4.468 - € 6.973 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Ben jij een klinisch psycholoog die helpt cliënten hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Iets voor jou? Dan ben je van harte welkom in ons team in Lelystad.


Over Dokter Bosman
Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Lelystad
Ons team bestaat uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, drie basispsychologen en een arts. Onze cliëntenpopulatie is divers, mede afhankelijk van wat we als team kunnen bieden en dus ook van de deskundigheid van de nieuw aan te stellen klinisch psycholoog.
We zijn niet zomaar een team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en in het samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. We zijn een zelfsturend team en richten ons op het leveren van een persoonlijke aanpak. We kijken vooral naar ieders verhaal, groeimogelijkheid en behoeften vanuit een eigen stijl en temperament. Dit sluit aan bij de positieve gezondheid, schematherapie, ACT en mindfulness als basis houding. Uiteraard wordt het systeem waarin iemand leeft niet vergeten. Daarnaast werken we wederzijds inspirerend samen met team Kind en Jeugd en delen wij ook samen het pand.

Spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en kennis te maken met onze persoonlijke aanpak en collega’s.

Vereisten

Wat ga je doen?

Je voert onderzoek uit en behandelt (jong)volwassenen met vaak complexe problemen. Bij Dokter Bosman krijg je de ruimte om de diagnose en behandeling grotendeels naar eigen inzicht vorm te geven, uiteraard samen met de cliënt. Met het team evalueer je de behandeling en stel je deze bij waar nodig bij.


Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie. Je beschikt over een BIG-registratie voor Klinisch Psycholoog en je hebt meerdere jaren ervaring in de GGZ. Je hebt ook kennis en ervaring van behandelmethoden CGT en EMDR.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

  • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, schaal 70;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Een persoonlijke aanpak;
  • Een gezellig en betrokken team van professionals;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen en een ruim eigen opleidingsbudget
  • Een gebruiksvriendelijk EPD.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar - aterhaar@dokterbosman.nl en +31882268156. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do