Skip to content

Klinisch psycholoog

Drachten€ 4.468 - € 8.428 per maandPi-groep Drachten

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Drachten zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. Wij zijn een enthousiast, deskundig en hecht team dat behandeling biedt vanuit de basis- en specialistische GGZ. Groei jij mee met ons?


Over de functie

Als klinisch psycholoog ben je verantwoordelijk voor het verrichten van (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Uitvoeren van psychotherapie voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s, zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. De behandelingen zijn zowel online als face-to-face op locatie. Als (hoofd)behandelaar draag je de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan aan multidisciplinair overleg en intervisie. Het team heeft een aantal junior therapeuten, hierdoor zal begeleiden en supervisoren ook een onderdeel zijn van de werkzaamheden. Tot slot is het contact onderhouden met verwijzers en andere zorgdisciplines ook een onderdeel van de werkzaamheden. Wij zoeken iemand die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de locatie.


De Pi-groep

De locatie in Drachten is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort- én langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Als team bieden we CGT, schematherapie, farmacotherapie en traumabehandeling. Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren, bestaande uit meerdere GGZ-agogen, meerdere basispsychologen/orthopedagogen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), een psychomotorisch therapeut, een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog en psychiater. Het team omschrijft zichzelf als hecht, informeel en goed op elkaar ingespeeld. De samenwerking staat centraal zowel werkinhoudelijk als privé. De sfeer is goed, ze werken hard en zijn open naar elkaar. Het team wordt ondersteund door een goedlachse assistente. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Je werkt graag samen en hebt affiniteit met diverse problematiek;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team dat graag wil groeien;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Een goed salaris conform cao GGZ;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband,35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband en een reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
  • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken met plezier in een kleinschalig en hecht team!


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature maar wil je eerst wat meer weten? Dat kan! Nora van Ouwerkerk kijkt uit naar je reactie  ouwerkerk@pi-groep.nl - 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do