Skip to content

Klinisch psycholoog

Rotterdam€ 4.000 - € 8.428 per maandForta Volwassenen Rotterdam Alexander

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam Alexander zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog (voor minimaal 16 uur per week). Je komt te werken in een enthousiast team dat gespecialiseerd is in volwassenen vanuit de generalistische basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ.

Als klinisch psycholoog
ben je verantwoordelijk voor het verrichten van (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Uitvoeren van psychotherapie voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s, zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. De behandelingen zijn online (volledig digitaal en E-health) én face-to-face op locatie. Als hoofdbehandelaar draag je de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie. Het team is een combinatie van junior en senior psychologen, hierdoor is het begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding ook een onderdeel van de werkzaamheden. Je onderhoudt contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Forta Volwassenen

De locatie in Alexander is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Locatie Alexander staat bekend om het brede zorgaanbod met een gevarieerde populatie. Het team is betrokken, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Het team heeft een open cultuur, zo lunchen ze elke dag gezamenlijk en hebben regelmatig teamuitjes. Ze omschrijven zichzelf als het leukste team binnen Forta Volwassenen. Het team beschikt veel kennis, goede begeleiding en gemotiveerde collega's. Het harde werken wordt afgewisseld met een goede dosis humor. Naast de reguliere face-to-face behandeling hebben wij op locatie Alexander ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. Forta staat voor samen, toekomstgericht verbeteren in de GGZ. 100% Tevreden cliënten en medewerkers. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
 • Je werkt graag samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een gemotiveerd en enthousiast team;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Arbeidsvoorwaarden en je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Locatie Rotterdam Alexander is mogelijk te combineren met Sliedrecht, Hank en/of de digitale poli (vanuit huis werken);
 • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Liever eerst koffie drinken? Dat kan!

Heb je interesse in deze vacature? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do