Skip to content

Klinisch psycholoog

Rotterdam€ 3.760 - € 5.848 per maandForta Volwassenen Capelle ad IJssel

Functieomschrijving

Voor Forta Volwassenen, locatie Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. In Capelle aan de IJssel kom je in een team van senioren en junioren. Wij bieden vanuit deze locatie behandeling voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. De cliënten populatie en behandelingen zijn gevarieerd.


Over de functie

Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog die benaderbaar is en enthousiasme wil delen, zowel vakinhoudelijk als privé. Je verricht (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stress stoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De uitvoering van psychotherapie is jouw verantwoordelijkheid voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stress stoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s. Wij bieden dit aan zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. Als vanzelfsprekend draag je als hoofdbehandelaar de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie - dat wist je natuurlijk al. Er zijn weinig junioren binnen het team. Begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding kan in samenwerking met een andere locatie. En tot slot onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een enthousiast team die gespecialiseerd is in het behandelen van volwassenen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Ons zorgaanbod is onder andere gericht op stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden.


Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Het team van Capelle is rustig en beschikt over veel kennis. Het liefst lunchen ze met z'n allen - bij de lunch sluiten soms ook andere zorgprofessionals aan. In Capelle zijn wij gevestigd in een gezondheidscentrum, hierdoor hebben we een korte lijn met bijvoorbeeld de POH-GGZ medewerkers. Het team bestaat uit 8 collega's; één klinisch psycholoog/psychotherapeut, één psychotherapeut, drie GZ-psychologen en drie basispsychologen. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (maximaal €8428 a.d.h.v. 36 uur per week);
  • De functie is te vervullen vanaf 1 dag per week, meer uren zijn bespreekbaar.
  • Bij voorkeur ben je beschikbaar op de dinsdag - ook bespreekbaar. 
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties (zoals Alexander) en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Beschikbaar voor 8 uur per week, meer uren zijn bespreekbaar;
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Meer weten over de Forta Volwassenen Capelle aan den IJssel?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do