Skip to content

Klinisch psycholoog PTSS

WeertPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Weert zoeken wij een klinisch psycholoog, die samen met ons mensen met de diagnose PTSS succesvol kan behandelen! Wij zijn een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze. We behandelen kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk.

Als klinisch psycholoog heb je een centrale rol binnen ons team. Als klinisch psycholoog behandel je middels EMDR en Exposure cliënten met ernstige en complexe PTSS. Je zorgt voor de uitvoer van complexe psychodiagnostiek en verricht psychotherapie. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van PSYTREC als praktijkinstelling voor BIG-opleidingen. De werkbegeleiding en supervisie aan (GZ) psychologen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van het behandelprogramma. Je fungeert als regiebehandelaar in nauw overleg met de andere regie behandelaren en neemt deel aan diverse overlegvormen. Je participeert in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren en draagt bij aan het diagnostisch onderzoek. Deze functie is te combineren met wetenschappelijk onderzoek of docentschap.


PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze. Kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan een zeer intensief programma van 1-2 weken; een deel van de cliënten overnachten in de kliniek en ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten waar wij trots op zijn!

Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocaties zijn ruim opgezet. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Er is onder andere een hindernisbaan op de locaties aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op de locaties slaapkamers, verschillende behandelkamers en centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant.

Je werkt in teamverband en leert dus veel van elkaar. Het is een ondernemend team met veel ambitie. Het onderlinge contact tussen collega’s en professoren is laagdrempelig. Als team blijven wij voortdurend vernieuwen en lopen voor op kennis en kunde over PTSS.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde post masteropleiding tot klinisch psycholoog;
  • Affiniteit met Exposure, EMDR en PTSS;
  • Een geldige BIG registratie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
  • Ruimte voor meedenken en creativiteit;
  • Werken in een hecht team met een goede dosis humor;
  • Specialisatie in behandeling van complexe PTSS;
  • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
  • Wij investeren graag in je, wij bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@psytrec.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaken met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do