Skip to content

Klinisch psycholoog Regiebehandelaar eetstoornissen (ook ZZP basis)

Nederland, Overijssel, ZwolleHuman Concern Zwolle

Functieomschrijving

Ben jij klinisch psycholoog en wil je jouw ervaring inzetten voor een bewezen effectieve behandeling van de onderliggende problematiek van eetstoornissen? Werken voor Human Concern betekent dat je als regiebehandelaar de ruimte krijgt om jouw eigen visie, persoonlijkheid en talenten mee te nemen in de manier waarop je cliënten faciliteert in hun proces. Wij zoeken daarom een klinische psycholoog die wil blijven verdiepen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Iets voor jou? Dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden!

Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ voor eetstoornissen die een professionele, wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode combineert met een bijzondere visie waarin wezenlijk contact, gelijkwaardigheid en zorg vanuit levenservaring centraal staan. Bij Human Concern geloven we in een holistische aanpak waarin de eetstoornis behandelt wordt maar niet centraal staat. Specialisten, Ervaringsprofessionals en Cliënten kijken verder en richten zich op het zichtbaar maken en behandelen van onderliggend lijden dat de stoornis in stand houdt. Cliënten worden in het intakeproces uitgebreid gescreend om op voorhand zo goed mogelijk in te schatten voor wie de behandeling geschikt is. Human Concern is de nummer 1 als het gaat om cliënttevredenheid (8.7) en boekt behandelresultaten waar we trots op zijn. We werken in een prachtig pand nabij Den Haag centraal station en op dit moment hybride ook vanuit huis. 

De functie

Als klinisch psycholoog ben je eindverantwoordelijk voor de het verrichten van (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse eetstoornissen. Je draag de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen. Dit doe je in de rol van indicerende regiebehandelaar in een gelijkwaardig multidisciplinair team waarbinnen de Ervaringsprofessional als "kernbehandelaar" optreedt en de cliënt door het proces heen begeleid. Ervaringsprofessionals zijn therapeuten (o.a. basispsychologen of SPH'ers) die zelf zijn genezen van een eetstoornis en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten. Tijdens de latere behandelfase word je betrokken bij vastgelegde reflectiemomenten als ook bij ingrijpende wijzigingen in complexiteit van de situatie of vastlopen van de behandeling. Mocht je zelf ook graag behandelen dan staan we hier zeker open voor. We zijn binnen Human Concern steeds aan het innoveren hoe de zorg beter en effectiever kan plaatsvinden. Jouw inbreng is daarbij essentieel.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog die verbindingen wil èn kan leggen. Je benadert cliënten vanuit een open houding en kiest voor een gelijkwaardige insteek. Vanuit dezelfde houding werk je graag samen in een multidisciplinair team van Ervaringsprofessionals®, artsen, psychologen, psychiaters, diëtisten en systeemtherapeuten. Je bent in staat leiding te geven op een opbouwende en constructieve wijze. Tegelijkertijd ben je sensitief en heb je affiniteit met systemisch werken.


Wat bieden wij?

Omdat wij levenservaring even belangrijk vinden als professionele ervaring stimuleren we je om je te blijven ontwikkelen, zowel als mens en behandelaar. Ervaren vakspecialisten die bij Human Concern zijn gestart, benadrukken hoeveel ze hebben geleerd dankzij de onderscheidende werkmethode en interne trainingen. We hebben 6 locaties verspreid door Nederland en denken graag met je mee over je verwachtingen en de mogelijkheden passend bij jouw situatie. Daarnaast kan je uitgaan van:

  • Salariëring afhankelijk van hetgeen je meebrengt, we stemmen hierover bij de start de verwachtingen af;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ;
  • Een sfeervolle werkomgeving, professionele collega’s en bijzondere cliënten met de wil om te genezen;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Ben je nieuwsgierig geworden? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eerst informeel kennis te maken met Geertje. Bij een goede dosis enthousiasme is een motivatiebrief niet nodig. Geertje Janssen - janssen@humanconcern.nl - 06-43265085- Klik hier om te chatten met Geertje