Skip to content

Locatie Assistent in de geestelijke gezondheidszorg (frontoffice)

RemoteNederland, Noord-Holland, AmsterdamHuman Concern Portugal

Functieomschrijving

Wij zoeken een doorgewinterde planner, een organisatietalent en waarachtig mensenmens die onze kwetsbare, dappere cliënten een warm welkom en verzorgde ervaring kan geven tijdens het behandeltraject voor hun eetstoornis. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Lees dan verder! Wij zoeken een locatie assistent voor ons Be-leef traject in Portugal (dit kan op afstand vanuit Nederland). 


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor de behandeling van eetstoornissen die een professionele, wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode combineert met een bijzondere visie waarin wezenlijk contact, gelijkwaardigheid en zorg vanuit levenservaring centraal staan. Bij Human Concern werken levenskunstenaars die geloven in een holistische aanpak waarin niet de stoornis centraal staat maar zorgprofessionals samen met de cliënten zich richten op de activatie van het zelfhelend vermogen van de cliënt door het onderliggend lijden zichtbaar te maken en te behandelen. Het team van behandelaren bestaat uit psychologen, psychiaters, artsen, diëtisten en therapeuten. We hebben 6 locaties in Nederland en 1 in Portugal. In Portugal draaien we onze Be-Leef! behandeltrajecten waarbij cliënten zich committeren aan een intern behandelprogramma van 6 weken dat gericht is op het doorbreken van patronen als route naar heling en zelfredzaamheid. 


Wat is Be-Leef!

De kort-klinische boost-behandeling Be-LeeF! is er bij uitstek voor mensen, die kampen met een hardnekkige of langdurige eetstoornis (anorexia, boulimia, eetbuistoornis / BED of een andere gespecificeerde voedings-of eetstoornis). Be-LeeF! kan een doorbraak forceren wanneer de ambulante behandeling stagneert of behandelingen elders geen duurzaam resultaat hebben opgeleverd. Als onderdeel van het programma Be-LeeF! verblijft een client onder andere zes weken in onze kliniek voor eetstoornissen in Portugal. Tijdens dit verblijf staat alles in het teken van het doorbreken van hardnekkige patronen. Terwijl de cliënt in Portugal ons programma volgt, volgen de naastbetrokkenen die jij hebt uitgekozen, een parallelprogramma in Nederland. Bekijk onze website voor meer informatie.


Als Locatie Assistent ben jij de naam die elke deelnemer van het programma in Portugal onthoudt. Bij jou start de Be-Leef! ervaring van cliënten, jij zet de toon vanaf het eerste contact tijdens het aanmeldingsproces. Vervolgens coördineer en begeleid je het digitale voortraject online en plan je verdiepingsgesprekken in voor cliënten. Er starten ongeveer 6 groepen van 11 cliënten per jaar op locatie in Portugal, daarnaast vinden er meerdere keren per jaar trainingsprogramma's voor behandelaren plaats. De behandelaren vliegen vanuit Nederland naar de behandellocatie in Portugal. Dit alles vraagt dus heel wat plan en regeltalent van jou waarmee je jouw collega's weet te ontzorgen. Dit doe je onder andere door het boeken van vluchten, het voorbereiden van bijeenkomsten, het meewerken aan de jaarplanning en het bijhouden van de mailbox. Ondertussen ben je voor de cliënten een betrouwbare vraagbaak die echt kan luisteren en ook de vraag achter de vraag hoort. Kwaliteit van zorg vind je belangrijk; je draagt hier actief aan bij en levert proactief ideeën aan zodat we elke dag een beetje beter kunnen worden. 

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?

Om je thuis te voelen in deze rol is het belangrijk dat je iemand bent die stevig staat, overzicht behoudt en flexibel, doelgericht en rustig kan omgaan met de complexe planning van de programma's en betrokken behandelaren. Je schakelt makkelijk met zowel collega's als met cliënten. De communicatiestijl pas je hier naadloos op aan. Voor de toekomstige internationale programma's is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Daarnaast vragen we een afgeronde opleiding op HBO niveau. 


Je hebt ervaring met de planning en organisatie rondom intensieve programma's waarin persoonlijk contact en doelgericht, nauwkeurig handelen vereist is. Je hebt bij voorkeur ervaring met (zorg)registratie processen van cliënten of weet dit snel eigen te maken. Is er last-minute iets nodig? - jij blijft rustig, pakt de regie en haalt de zorgen bij collega's weg. Wij werken met MS Office, Google en Medicore (het elektronische patiënten dossier). Voor het e-health programma hebben we een aparte digitale omgeving. 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een betekenisvolle rol waarin je echt een verschil kan maken voor collega's en cliënten. De werkzaamheden zijn zo gevarieerd dat je kan vergeten dat je aan het werk bent. Je krijgt de vrijheid om zaken in te richten zoals jij dat prettig vindt. Er is ruimte om mee te bouwen aan een bijzonder organisatie met waardevolle missie. Je kan werken op afstand, op het hoofdkantoor in Amsterdam of op locatie in Portugal. Daarnaast ontvang je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ;
  • Salariëring afhankelijk van wat je meebrengt, deze verwachtingen bespreken we van te voren;
  • Een contract van 24 uur per week, vrijheid om zelf de dagen te bepalen;
  • Werken vanuit Amsterdam, huis of een van onze andere locaties;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een fulltime dienstverband is gebaseerd op 36 uur per week, collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en in 2023 een balansbudget van €500 (a.d.h.v. 36u) - dat kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vakantie-uren of uitbetaling. 


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Geertje Janssen - janssen@humanconcern.nl - 06-43265085- Klik hier om te chatten met Geertje.