Skip to content

Marketing en sales specialist GGZ

Amsterdam€ 3.600 - € 5.400 per maandHuman Concern Amsterdam

Functieomschrijving

Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen. Onze cliënten kunnen een uniek zorgprogramma volgen in Portugal voor hun herstel. Om dit online goed zichtbaar te maken, hebben we jou nodig! Ben jij een marketeer en sales specialist met zowel strategisch als commercieel inzicht én heb je affiniteit met de zorg? Dan horen wij graag van jou!


Over Human Concern 

De openheid van onze ervaringsprofessionals kenmerkt onze organisatie. Cliënten voelen zich begrepen, (h)erkend en veilig bij behandelaren die een eetstoornis van binnenuit kennen. Samen met ruim 150 medewerkers streven wij continu naar de beste en meest duurzame behandeling voor alle eetstoornissen. Dit doen wij op zes verschillende locaties in Nederland én één in Portugal. In Portugal bieden we een uniek en succesvol kort-klinisch boost-programma aan: Be-LeeF!. Dit is een interne behandeling van 6 weken waarbij cliënten deelnemen aan een intensief programma gericht op het doorbreken van patronen als route naar heling en zelfredzaamheid. Het behandelteam bestaat o.a. uit medisch specialisten, psychologen en vaktherapeuten. De zorg staat voor tal van uitdagingen in een bijzonder krachtenveld waarin zorgverzekeraars, belangengroeperingen en overheid een grote rol spelen. Wij zijn trots om binnen de kaders van de regelgeving zoveel mogelijk van onze uitzonderlijke visie te kunnen realiseren. Dit vraagt om een daadkrachtige en creatieve marketing en communicatie.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, analytische alleskunner, die energie krijgt van het inzetten van kanalen als Google Analytics, Google Adwords, SEO, en social media advertisement om het meeste uit onze zorgaanbod te halen.


Als marketeer en sales specialist
ben jij constant bezig met het oppakken van verschillende projecten, zoals het online zichtbaar maken ons Portugese behandelprogramma Be-Leef en een mogelijke uitbreiding naar een Engelstalige cliënten doelgroep. Je voert verschillende experimenten uit, past nieuwe ontwikkelingen toe en geeft ons sturing om strategische keuzes te maken. Jij weet welke marketing kanalenen nodig zijn om Human Concern zichtbaar te maken. Het is belangrijk om onze visie en werkwijze zichtbaar te maken bij cliënten, naastbetrokkenen, verwijzers, subsidieverstrekkers en andere zorgdisciplines.


Dit vind je leuk om te doen

 • Dit vind je leuk om te doenIeder kwartaal werken aan marketing projecten, die je zelf aandraagt.
 • Nieuwe kansen ontdekken om commercieel resultaat te verbeteren door data te vertalen naar relevante inzichten.
 • Verbeteringen spotten en doorvoeren voor jouw eigen marketing campagnes.
 • Het uitpluizen van resultaten en de bevindingen hiervan te delen met het management.

Vereisten

Wat kan je van ons verwachten? 

Onze organisatie kent een transparante cultuur, is plat van structuur en wordt gedragen en gedreven door enthousiaste en creatieve medewerkers die open, betrokken en nauw met elkaar samenwerken. Het is mogelijk om grotendeels remote te werken en deels op het hoofdkantoor in Amsterdam. Wij gaan altijd in gesprek over de verwachtingen.

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie met een betekenisvolle missie;  
 • Een salaris tussen de €3600,- en €5400,- op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Vrijheid en ruimte voor eigen creativiteit;
 • Je mag ons aan de mouw hangen om nieuwe initiatieven te delen;
 • De mogelijkheid om zowel thuis of op kantoor te werken; 
 • Je mag ons aan de mouw hangen om nieuwe initiatieven te delen;
 • A.d.h.v. 36 urige werkweek 166 reguliere vakantie uren en 35 uur bovenwettelijke vakantie uren (LFB) zodat je kan sparen voor meer vrije tijd.Een persoonlijk balans budget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balans budget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten we van jou? 

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een opleiding in de richting van bedrijfskunde, economie of marketing.
 • Je hebt commercieel inzicht en sales ervaring;
 • Je Nederlands is perfect en je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een sterke motivatie voor onze organisatie en functie.


Hebben we je interesse gewerkt? 

Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - janson@humanconcern.nl - 06-36220531. 


Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do