Skip to content

Marketing en sales specialist GGZ

Amsterdam€ 3.600 - € 5.400 per maandHuman Concern Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een online marketing specialist met zowel strategisch als commercieel inzicht? Wil jij je inzetten om ons unieke zorgprogramma in Portugal voor cliënten met een eetstoornis op de (internationale) kaart te zetten? Dan gaan we graag met je in gesprek! 


Over Human Concern 

Wij zijn een eigenzinnige, gespecialiseerde GGZ–instelling die er samen met ruim 150 medewerkers continu naar streeft om de beste en meest duurzame behandeling voor alle eetstoornissen te bieden. Human Concern biedt een multidisciplinaire behandeling voor meer dan 900 cliënten per jaar. Dit doen wij op zes verschillende locaties in Nederland. Op onze locatie in Portugal bieden we een uniek en succesvol kort-klinisch boost-programma aan: Be-LeeF!. Dit is een interne behandeling van 6 weken waarbij cliënten deelnemen aan een intensief programma gericht op het doorbreken van patronen als route naar heling en zelfredzaamheid. Het behandelteam bestaat o.a. uit medisch specialisten, psychologen en vaktherapeuten. De zorg staat voor tal van uitdagingen in een bijzonder krachtenveld waarin zorgverzekeraars, belangengroeperingen en overheid een grote rol spelen. Human Concern is trots om binnen de kaders van de regelgeving zoveel mogelijk van haar unieke visie te kunnen realiseren. Deze houding vraagt om een daadkrachtige marketing en communicatie.

Jij als Marketing en Sales Specialist binnen ons team 

Als Marketing en Sales Specialist ben je medebepalend voor de strategische keuzes om ons Be-LeeF! programma goed in de markt te zetten. Tot nu toe hebben we ons gericht op cliënten uit Nederland maar onder jouw leiding breiden we onze doelgroep uit naar Engelstalige cliënten. Je weet de visie en werkwijze van Human Concern strategisch ‘te verkopen’ aan de partijen binnen de zorgmarkt zoals verwijzers, subsidieverstrekkers, cliënten en naastbetrokkenen. Je schrijft wervend en pakkend en bent eindverantwoordelijk voor alle communicatiekanalen, zowel intern als extern, zowel online als offline. Je werkt nauw samen met het MT en onderzoekt waar de kansen liggen om zoveel mogelijk cliënten te bereiken. Onze organisatie kent een transparante cultuur, is plat van structuur en wordt gedragen en gedreven door enthousiaste en creatieve medewerkers die open, betrokken en nauw met elkaar samenwerken. Het is mogelijk om grotendeels remote te werken en deels op het hoofdkantoor in Amsterdam. 

Vereisten

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie met een betekenisvolle missie;  
 • Een salaris tussen de €3600,- en €5400,- op basis van een dienstverband van 40 uur per week;
 • Een dienstverband tussen de 28 en 36 uur; 
 • De mogelijkheid om zowel thuis of op kantoor te werken; 
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen creativiteit. 


Wat verwachten we van jou? 

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je weet businesskansen om te zetten in actieplannen en zorgt voor de uitrol hiervan;
 • Je hebt bewezen commercieel inzicht en sales ervaring;
 • Je bent expert op het gebied van online marketing (SEO, SEA) en weet hoe je een product internationaal onder de aandacht brengt; 
 • Je kan strategisch denken en wil tegelijkertijd de handen uit de mouwen steken;
 • Je Nederlands is perfect en je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met verschillende CMS systemen zoals Wordpress en online systemen zoals Google Analytics, Google Adwords, Coosto en social media advertisement;
 • Ervaring in de zorg en met name met high-end zorgproducten is een pré.


Hebben we je interesse gewerkt? 
Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij kijken uit naar je reactie. Vivianne Janson - janson@humanconcern.nl - 06-36220531. 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do