Skip to content

Medewerker cliënten contact en cliënten informatiebureau

Bilthoven€ 2.062 - € 3.004 per maandPSYTREC Bilthoven

Functieomschrijving

Als medewerker cliënten contact en cliënten informatiebureau weet jij hoe je onze cliënten klantgericht te woord staat. Jij staat bekend om jouw empathische houding, vermogen om snel te schakelen en geruststellende stem aan de telefoon. Het geeft je energie om cliënten en behandelaren te ondersteunen.


In deze functie werk je op twee verschillende afdelingen. De afdeling cliënten contact en het cliënten informatiebureau. Op beide afdelingen ben jij het aanspreekpunt voor cliënten en cursisten (een cursist is een cliënt tijdens de behandeling). Wanneer je op de afdeling cliënten contact aan het werk bent ben jij een telefonisch aanspreekpunt voor cliënten en derden en verwerk jij de aanmeldingen. Op de locatie ontvang je de cursisten en zorg jij ervoor dat zij ingecheckt en uitgecheckt worden. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het beantwoorden van praktische vragen gedurende de behandeling. Bovendien zorg jij ervoor dat de cliëntenadministratie op orde is.


Als medewerker op het cliënten informatiebureau beantwoord jij de telefoon en de e-mail. Onze cliënten weten jou te vinden met allerlei vragen over het aanmeldproces, de wachttijden en de inhoud van de behandelingen. Jij staat de cliënten netjes te woord. De cliënten die jij spreekt, hebben een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Wanneer een gesprek emotioneel beladen is, weet jij als geen ander rustig en begripvol te blijven. Daarnaast plan jij intakegesprekken en slot sessies in het EPD (elektronisch patiëntendossier) met de behandelaren. Bovendien verstuur jij vragenlijsten naar cliënten en zie je er op toe dat de retour ontvangen lijsten goed worden verwerkt.


Wij zoeken een medewerker met een toegankelijke en positieve persoonlijkheid die graag elke dag met verschillende mensen samenwerkt. Wanneer je knelpunten ziet, weet je deze om te buigen tot een kwaliteitsverbetering. Daarnaast sta je bekend om je uitstekende organisatievermogen. Het team waar je in komt te werken is open naar elkaar en stelt duidelijke communicatie op prijs. Daarnaast is er alle ruimte om initiatief te nemen en mee te denken. Het team is hecht en gaat ook met regelmaat buiten werk met elkaar een hapje eten.


In deze functie zijn er verschillende werktijden. Er is een vroege dienst (07:30-16:00), een late dienst (09:30-18:00) en een uitcheck op dinsdag en donderdag (11:30-20:00).


Over PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich exclusief richt op de behandeling van PTSS. Dit wordt gedaan op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert. De cliënten ondergaan een zeer intensief programma van twee of vier dagen; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en een ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. PSYTREC is een GGZ-instelling waarin innovatie centraal staat.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een afwisselende functie in een enthousiast team.

  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;

  • Salaris conform de cao GGZ in FWG 35 (€2000,- tot €3000,- gebaseerd op 36 uur per week);

  • De cao GGZ kent secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Beschikbaar voor 24 - 32 uur per week, in ieder geval op woensdag en vrijdag;

  • Ervaring met klantcontact;

  • Goede schriftelijke vaardigheden.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do