Skip to content

Medewerker cliënten informatiebureau

Bilthoven€ 2.000 - € 2.900 per maandPSYTREC Bilthoven

Functieomschrijving

Als medewerker cliënten informatiebureau (CIB) weet jij hoe je onze cliënten klantgericht te woord staat. Jij staat bekend om jouw empathische houding, vermogen om snel te schakelen en geruststellende stem aan de telefoon. Het geeft je energie om cliënten en behandelaren te ondersteunen.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Je werkt op kantoor en beantwoordt de telefoon en de mail. Onze cliënten weten jou te vinden met allerlei vragen over het aanmeldproces, de wachttijden en de inhoud van de behandelingen. Jij staat de cliënten netjes te woord. Weet jij het antwoord niet? Dan zoek je dit op of verbind jij de telefoon door naar de desbetreffende behandelaar. De cliënten die jij spreekt hebben een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Wanneer een gesprek emotioneel beladen is, weet jij als geen ander rustig en begripvol te blijven. Daarnaast plan jij intakegesprekken en slotsessies in het EPD (elektronisch patiëntendossier) in met de behandelaren. Bovendien verstuur jij vragenlijsten naar cliënten en zie jij er op toe dat de retour ontvangen lijsten goed worden verwerkt.

Het team bestaat uit vijf enthousiaste collega’s. Het team is open naar elkaar en stelt duidelijke communicatie op prijs. Daarnaast is er alle ruimte om initiatief te nemen en mee te denken. Het team is hecht en gaat ook met regelmaat buiten werk met elkaar een hapje eten.

Over PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich exclusief richt op de behandeling van PTSS. Dit wordt gedaan op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert. De cliënten ondergaan een zeer intensief programma van twee of vier dagen; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en een ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. PSYTREC is een GGZ-instelling waarin innovatie centraal staat. Als medewerker CIB heb jij een flexibele instelling en deins jij er niet voor terug om mee te bewegen met de ontwikkelingen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Ervaring met klantcontact; 
  • Bij voorkeur ervaring met een EPD (elektronisch patiëntendossier) zoals Medicore; 
  • Je bent beschikbaar voor 12 uur per week, na verloop van tijd zal dit worden uitgebreid naar 20 uur per week; 
  • Je bent donderdag de gehele dag beschikbaar en vrijdag de ochtend.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ. Daarnaast ontvang je:

  • Een afwisselend takenpakket binnen een hecht team;

  • Ruimte voor eigen initiatief;

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do