Skip to content

Medewerker facilitair voor technische dienst

Nederland, Limburg, WeertPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Als facilitair medewerker voor de technische dienst zorg jij er graag voor dat alles er tiptop uitziet zodat onze behandelaren zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Wij zijn op zoek naar een collega voor 20 uur per week die graag actief bezig is en bovenal gezelligheid met zich mee brengt! Wij zijn PSYTREC, een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van PTSS. 

Wij zoeken een initiatiefrijke facilitair medewerker. Je ondersteunt collega's zodat zij hun werk onder optimale omstandigheden kunnen uitvoeren. Je bent samen met je facilitair collega's een aanspreekpunt voor collega's en leveranciers. Samen met een team van 7 collega's voer je de dagelijkse facilitaire werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn divers zoals het herstellen van defecten, onderhoudswerkzaamheden, legionella bestrijding, interne verhuizingen, onderhouden van materiaal zoals fietsen en nog veel meer. Ben je een aanpakker met een pro-actieve werkhouding en wil je graag in een bijzondere werkomgeving werken dan ben jij mogelijk geschikt! Als facilitair medewerker zijn er vroege diensten (vanaf circa 07:00/09:00 - 17:00 uur), avonddiensten (18:00-23:00 uur) én eventueel een nachtdiensten (23:00-07:30 uur). De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag en incidenteel op vrijdag. Bijzonderheden zijn: als je op zondag werkt, is het altijd een portiers dienst.


PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS. Dit wordt gedaan op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één Weert, met een capaciteit van opgeteld ruim 54 cliënten. Zij ondergaan een zeer intensief programma van 1-2 weken; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Bijna 75% van de behandelde cliënten verliest na behandeling de diagnose PTSS en bij meer dan 90% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Dit zijn uitzonderlijk goede resultaten waar we trots op zijn!

Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocaties zijn ruim opgezet. Er is veel ruimte voor privacy en sportgelegenheid. Er is onder andere een hindernisbaan op de locaties aanwezig. De buitensportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma. Daarnaast zijn er op de locaties slaapkamers, verschillende behandelkamers en centrale ruimtes waaronder een professioneel restaurant.

Je werkt in teamverband en leert dus veel van elkaar. Het is een ondernemend team met veel ambitie. Het onderlinge contact tussen collega’s en professoren is laagdrempelig. Als team blijven we voortdurend vernieuwen en lopen voor op kennis en kunde over PTSS.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO-niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Beschikbaar voor 20 uur per week, alle diensten (flexibel over 4 dagen van 5 uur per dag);
  • Werkervaring in een facilitaire vergelijkbare setting;
  • Een persoonlijke motivatie.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ. Wij zijn een relatief kleine organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer. Het is uitstekend georganiseerd met een duidelijk verwachtingsmanagement.

  • Wij investeren graag in je, je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Een fulltime dienstverband is gebaseerd op 36 uur per week;
  • Wij hebben in de zorg mooie voorstelen zoals een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;
  • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform cao GGZ en 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je bovenwettelijke vakantie uren (van 166 uur bij een fulltime dienstverband);
  • Wij zijn een organisatie met duidelijke verwachtingen en korte lijnen;
  • Wij vind het prettig om arbeidsvoorwaarden in een persoonlijk gesprek te bespreken. De verwachtingen stemmen we graag in een vroeg stadium met elkaar af.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - Recruiter 06-36220531 - janson@psytrec.com

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

--