Skip to content

Medewerker teamzorgsupport

Amersfoort€ 2.177 - € 3.306 per maandDokter Bosman Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Ben jij supporter van de zorg? Werk jij graag in teamverband? Ben je woonachtig in de regio Noord-Holland / Randstad? En ben jij een enthousiast persoon die graag cliënten en behandelaren ondersteunt? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Lees snel verder.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het Team Zorgsupport op ons servicekantoor in Amersfoort. In deze rol werk je nauw samen met onze teams van behandelaren, speciaal gericht op de locaties in de Randstad en met verschillende teams op ons servicekantoor, met verwijzers en uiteraard met onze cliënten. Deze taken zullen op verschillende locaties uitgevoerd gaan worden. Jouw functie zal voornamelijk gericht zijn op ondersteuning in en rond Amsterdam en op ons servicekantoor in Amersfoort. Je hebt veel telefonische contacten en je hebt secretariële en administratieve taken. Je kerntaak is het ondersteunen van onze behandelteams met als belangrijkste speerpunt het plannen van intakes en diagnostiek afspraken voor nieuwe cliënten. In de nabije toekomst zal er uitbreiding plaatsvinden van dit takenpakket, denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden voor het aanmelden van nieuwe cliënten.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Je bent een flexibele en servicegerichte persoonlijkheid die cliënten en onze behandelaren centraal zet. Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk.

 • Je beschikt over MBO-plus en/of HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke administratieve functie, opgedaan in de zorgsector;
 • Je bent beschikbaar voor 32 -36 uur
 • Ervaring in de GGZ is een pré; affiniteit met de doelgroep is van belang;
 • Kennis van en ervaring met Jeugdtrajecten en de DBC systematiek is een pré;
 • Je leert graag nieuwe dingen, bent positief en en denkt graag mee in het bepalen van prioriteiten;
 • Je luistert actief en weet de juiste vragen te stellen.


Wat bieden wij?

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
 • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
 • Een dynamische omgeving gericht op kwaliteit en innovatie;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Kennismaken of direct solliciteren?

Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Annemarie ter Haar - aterhaar@dokterbosman.nl en +31882268156. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do