Skip to content

Medewerker zorgadministratie

AmersfoortDokter Bosman Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Ben jij een zorgadministrateur met ervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in de GGZ? Is voor jou het Zorgprestatiemodel gesneden koek en is het werken met een elektronisch cliënten dossier (=ECD) een eitje? En wil je graag de administratieve last voor behandelaren verlagen? Dan hebben wij een leuke functie voor je in ons team Financiën.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman eigen verantwoordelijkheid en ruimte om verbeteringen aan te brengen. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goed resultaat leveren. Het doel van de functie is het juist, volledig en tijdig kunnen declareren en onze behandelteams van sturingsinformatie kunnen voorzien. Welke rol heb jij hierin?

  • informeren en ondersteunen van behandelaren bij het oplossen van meldingen in het ECD
  • signaleren en oplossen van eventuele knelpunten op binnen het proces van facturering
  • afstemmen met collega's over te nemen acties
  • aandragen van verbeteringen in de werkprocessen
  • analyseren van informatie uit het ECD en management voorzien van stuurinformatie

Het team Financiën is in ontwikkeling, waar we jouw inzet en hulp goed kunnen gebruiken. Je gaat nauw samenwerken met een collega medewerker zorgadministratie, een topper. Uiteraard werk je met collega's buiten je eigen team. We doen het tenslotte samen. Op donderdag lunchen we gezamenlijk informeel met elkaar.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een teamlid die aantoonbaar ervaring heeft met het Zorgprestatiemodel en zorgadministratie. En als dat ook in de GGZ is, dan is dat een pre. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent accuraat, to-the-point en deinst er niet voor terug om te bellen als betaling van een factuur uitblijft. Problemen weet je te doorgronden en op te lossen. Je gaat voor een optimaal resultaat. Bij voorkeur ben je snel beschikbaar. Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ
  • Beschikbaar voor 16-24 uur
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!
  • We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.


Wil je meer weten of direct solliciteren?

Wees welkom. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar. Bel 088 226 81 56 - aterhaar@dokterbosman.nl. Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier! Direct solliciteren kan ook: we zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do