Skip to content

Medewerker zorgadministratie jeugd GGZ en WMO

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamForta Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Het zorgadministratie proces is een dynamisch geheel met steeds nieuwe ontwikkelingen en veranderingen als het gaat om wet- en regelgeving, invoering van nieuwe bekostigingssystematiek en digitale systemen. Van de zorgadministratie vraagt dat een pro-actieve benadering en een intensieve samenwerking met behandelaars en Controllers. Wij, FortaJeugd bieden behandeling bij psychische en psychiatrische klachten aan Kind & Jeugd en volwassenen, binnen de basis- en specialistische GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg).


Over de functie
Je bent een specialist als het gaat om zorgregistratie en facturatie van de WMO en Jeugdwet en je werkt continu aan verbetering. Daarnaast bied je op een klantgerichte manier 1e lijnondersteuning voor gebruikers van het EPD (WMO en jeugd); dit loopt van accountbeheer tot ondersteuning bij dagelijks gebruik en het signaleren en oplossen van problemen.

In deze functie draag je onder andere zorg voor het vastleggen van basisadministratie, doorvoeren van mutaties, werken met ketenberichten (iWLZ, iWMO en iJW) en het koppelen van de juiste declaratiecodes. Je voert controles uit op de juistheid, tijdigheid, volledigheid en rechtmatigheid. Ook maak je de declaratiebestanden aan vanuit het EPD en levert ze aan bij de juiste financiers conform de vereiste protocollen. We werken in teamverband en vragen dus om flexibiliteit en goede communicatievaardigheden.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Ben je klaar om met opgestroopte mouwen te bouwen aan een goed werkende Zorgadministratie? 

  • Kennis van bedrijfskundige- en/of zorgprocessen op mbo-niveau;
  • Ervaring in administratieve processen en het werken met automatiseringssystemen;
  • Kennis en ervaring met de regelgeving op het gebied van de productregistratie binnen de jeugdwet en WMO is noodzakelijk, kennis en ervaring met het EPD Medicore is een pré;
  • Flexibiliteit, resultaatgerichtheid, pro-activiteit en procesmatig kunnen werken.


Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed salaris, conform cao GGZ;
  • Een kantoor in het centrum van Rotterdam;
  • Ruimte voor creativiteit, verantwoordelijkheid en eigen initiatief;
  • Een dynamische werkomgeving binnen een organisatie met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Over de FortaGroep

FortaJeugd biedt behandeling bij psychische en psychiatrische klachten binnen de basis- en specialistische GGZ. We staan bekend om onze kleinschalige praktijken, betrokkenheid en toegankelijke zorg.

Wij streven naar een 100% tevredenheid van cliënten en medewerkers. Samen, toekomstgericht verbeteren binnen de GGZ. Enthousiasme, collegialiteit en professionaliteit maken het verschil. In een positieve werkomgeving is er aandacht voor persoonlijke groei. De Jonge Krijger, Forta Jeugd, Forta Opleidingen, Forta POH-GGZ, Human Concern, Pi-Groep en PSYTREC zijn onderdeel van de FortaGroep.
Bij de FortaJeugd is het uitstekend georganiseerd met een duidelijk verwachtingsmanagement. In kleinschalige teams wordt eigen initiatief gewaardeerd. De cliëntendoelgroep van de FortaGroep is divers en uitdagend. Behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Enthousiasme, collegialiteit en professionaliteit maken het verschil. Onze collega’s denken graag mee en er is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!


Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je samen kijken naar de mogelijkheden? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Heb je eerst nog vragen? Dan mag je uiteraard contact met ons opnemen.

Jessica Walkley - ​06-43160762 - walkley@forta.nl. Aanwezig ma,di,do.

Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl. Aanwezig ma,di,do,vr.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.