Skip to content

Online basispsycholoog

Rotterdam€ 3.241 - € 4.883 per maandFortaGroep Digitale Poli

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om te werken vanuit je tuinhuis, je boot, een hutje op de hei of vanuit een FortaGroep locatie? Voor onze digitale poli zijn wij op zoek naar een basispsycholoog met een sterke affiniteit met digitale zorg. Als basispsycholoog op de digitale poli behandel je online hulpvragen binnen de GGZ. Wij zijn op zoek naar een basispsycholoog die ervaring heeft met ADHD en schematherapie.


Over FortaGroep

Bij de FortaGroep stap je binnen bij een organisatie die graag voor jou zorgt, zodat al jouw aandacht kan uitgaan naar onze cliënten. We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten bij volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. De FortaGroep is opgericht door drie enthousiaste behandelaren. We zijn begonnen op een zolderkamer en uitgegroeid tot een mooie bedrijf. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. We zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken en onze digitale poli. De sfeer binnen de groep is ‘ons kent ons’. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. Daarnaast hebben wij veel junioren in dienst die wij aan de hand meenemen en pas loslaten als ze eraan toe zijn. Bij de FortaGroep delen collega's graag nieuwe ideeën. Op die manier is de digitale poli ook ontstaan en zijn de online behandelingen gedurende de coronapandemie verder ontwikkelt. 


Op de digitale poli werkt een multidisciplinair team van ervaren behandelaren. Een psychotherapeut, GZ-psychologen, psychologen en een psychiater vormen het team van de digitale poli. Het team is kleinschalig, heeft korte communicatielijnen en een betrokken sfeer. 

Over de functie

Als basispsycholoog verricht je online intakes en geef je kortdurende individuele behandelingen aan volwassenen gericht op dieperliggende veranderingen. De behandelingen zijn volledig digitaal. Wij maken gebruik van beeldbellen via Google Meets. De behandelingen vinden deels plaats via de online E-healthprogramma's van Therapieland en voor EMDR maken wij gebruik van digitale EMDR van MOOVD. Daarnaast heb je nauw contact met de regiebehandelaar, verwijzers en onderhoudt deze contacten. Overlegmomenten worden afgewisseld met intervisie. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan diverse psychische klachten zoals stemming-, angst-, traumaklachten en in de omgang met kanker. Bij psychische klachten kun je denken aan overmatig piekeren, somberheid, depressie, sociaal angstig zijn, angst voor drukke plekken, paniekaanvallen en herbelevingen na ingrijpende gebeurtenissen. Voor deze functie zijn wij specifiek op zoek naar een basispsycholoog die ervaring heeft opgedaan met ADHD en het werken met schematherapie.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

De digitale poli is niet locatie gebonden, hierdoor kan je laagdrempelig zorg leveren waar je ook bent. Dit is een groot voordeel. Het scheelt reistijd en geeft meer flexibiliteit. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Een variatie in problematiek en behandelingen;
  • Salaris conform de cao GGZ in FWG 60 (€3241,- tot €4883,- gebaseerd op 36 uur per week);
  • De cao GGZ kent secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde WO (master) opleiding tot basispsycholoog;
  • Een sterke affiniteit met digitale behandeling;
  • Ervaring met ADHD en schematherapie is een pré.


Meer weten over onze digitale poli? 

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Werk jij graag als online psycholoog? Check, check, dubbelcheck. Kortom: Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do