Skip to content

Online GZ-psycholoog

Rotterdam€ 3.835 - € 5.848 per maandForta Volwassenen Digitale Poli

Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog werken van uit je tuinhuis, boot, een hutje op de heide of vanuit een Forta locatie (in Zuid-Holland)? Onze Digitale poli maakt dat mogelijk! Wij zijn een betrokken organisatie met een variërend zorgaanbod binnen de basis- en specialistische GGZ. We onderscheiden ons door de kleinschalige teams, korte communicatielijnen, betrokken sfeer en kwalitatief hoogwaardige behandelingen. 


Forta Volwassenen

Wat begon op een kleine zolderkamer in Rotterdam, is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Wij werken vanuit kleinschalige praktijken (met gemiddeld 6 á 15 collega's) om ons zorgaanbod zo persoonlijk en toegankelijk mogelijk te houden. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Onze behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. Zodoende is de digitale poli ook ontstaan. De digitale poli is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en online e-Health programma's (therapieland) aan hun hulpvragen en behandeldoelen. De digitale poli is voor cliënten met diverse psychische klachten zoals stemming-, angst-, traumaklachten en in de omgang met kanker. Bij psychische klachten kun je denken aan overmatig piekeren, somberheid, depressie, sociaal angstig zijn, angst voor drukke plekken, paniekaanvallen en herbelevingen na ingrijpende gebeurtenissen. 

Als GZ-psycholoog bij de digitale poli heb je een zeer afwisselende functie. Jouw focus zal voornamelijk liggen op de regiebehandelaarstaken. Dit betekent dat je op dagelijkse basis betrokken bent bij de intakegesprekken, psychodiagnostische onderzoeken, indicatiestelling en richting geven aan de behandelingen. Om het afwisselende functie te behouden zorgen we er voor dat er tijd is om zelf ook diagnostiek en behandeling uit te voeren. Het team bestaat uit collega's die volledig online behandelen én collega's die de digitale poli combineren met de face-to-face behandelingen op een van onze locaties. Als regiebehandelaar verwachten we van je trainees en basispsychologen voorziet van begeleiding en supervisie. Je levert een actieve bijdrage aan het door ontwikkelen van het behandelaanbod, passend bij nieuwe ontwikkelingen en/of doelgroepen. Het behandelen is te combineren met supervisie en onderwijzen. 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Je werkt graag zelfstandig op een locatie naar keuze maar ook samen binnen een professioneel team;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wij investeren graag in jou!

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek. Ook als zelfstandig GZ-psycholoog ben je welkom om te reageren;
  • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • Een combinatie met een van onze behandellocaties behoort tot de mogelijkheden;
  • Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do