Skip to content

Online klinisch psycholoog

Rotterdam€ 4.000 - € 8.428 per maandForta Volwassenen Digitale Poli

Functieomschrijving

Als klinisch psycholoog werken van uit je tuinhuis, boot, een hutje op de heide of vanuit een Forta locatie (in Zuid-Holland)? Onze Digitale poli maakt het mogelijk. Wij zijn een betrokken organisatie met een variërend zorgaanbod binnen de basis- en specialistische GGZ. We onderscheiden ons door de kleinschalige teams, korte communicatielijnen, betrokken sfeer en kwalitatief hoogwaardige behandelingen.

Als klinisch psycholoog ben je verantwoordelijk voor het verrichten van online (tweede) intakes, diagnostiek en het uitvoeren van individuele behandelingen vanuit een leertheoretisch kader op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Het team bestaat uit collega's die volledig online behandelen én collega's die de digitale poli combineren met de face-to-face behandelingen op locatie. Als hoofdbehandelaar draag je de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie, begeleiding en supervisie van junior therapeuten en psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je onderhoudt contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


De digitale poli van Forta Volwassenen

De digitale poli is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en online e-Health programma's (therapieland) aan hun hulpvragen en behandeldoelen. De Digitale poli is voor cliënten met diverse psychische klachten zoals stemming-, angst-, traumaklachten en in de omgang met kanker. Bij psychische klachten kun je denken aan overmatig piekeren, somberheid, depressie, sociaal angstig zijn, angst voor drukke plekken, paniekaanvallen en herbelevingen na ingrijpende gebeurtenissen. Naast de digitale poli bieden wij ook reguliere face-to-face behandelingen op locatie. Onze behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. We hebben korte communicatielijne, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
 • Je werkt graag samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Het betreft een functie die vanaf 1 dag per week bekleed kan worden;
 • Een combinatie met een van onze behandellocaties behoort tot de mogelijkheden;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een gemotiveerd en enthousiast team;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Wij investeren graag in je, en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do