Skip to content

Operationeel Inkoper in de geestelijke gezondheidszorg

Rotterdam€ 2.660 - € 3.981 per maandForta Services

Functieomschrijving

Als operationeel inkoper ben je hét aanspreekpunt en sparringpartner voor directie en afdelingen voor wat betreft inkoop. We zoeken een collega die uitermate georganiseerd is en on top of the game als het gaat om operationele inkoop. Ben jij de persoon die we zoeken?


Lijstjes, to do's en taken afvinken; jij wordt helemaal blij als je aan het einde van je werkdag weet waar je staat en wat er morgen als eerste moet gebeuren. Jij weet precies waar je en met wie je de beste deals kunt sluiten. Voor de (zorg)bedrijven in het Forta netwerk zijn veel materialen en spullen nodig. Van de Chromebooks voor alle collega's en papier om te printen tot de koffie voor in de wachtkamers. Als Operationeel Inkoper zorg jij ervoor dat alles wat nodig is, precies op tijd binnen is en tegen de beste voorwaarden is ingekocht. Om dit voor elkaar te krijgen ben je een kei in het onderhouden van contacten en schrik je niet van een stevige onderhandeling. Je let op wat we verbruiken en bent er op tijd bij om een bestelling te plaatsen, zo voorkom je dat collega's misgrijpen. Ook denk je na over hoe we minder materialen kunnen verbruiken of hoe we slimmer kunnen inkopen. Je bent dan ook altijd actief opzoek naar verbeteringen en besparingen. Je weet helderheid te scheppen over verwachtingen en bent een echte verbinder die vanuit zicht op gebruik de inkoop passend laat blijven bij een organisatie die voortdurend in beweging is.  Om deze werkzaamheden naar tevredenheid te vervullen voel je je verantwoordelijk voor het gehele proces en ben jij makkelijk in de communicatie en goed benaderbaar voor je collega's en leveranciers.


Forta
Wij zijn een landelijk opererende, snelgroeiende GGZ-aanbieder. Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen we voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie.
Forta bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, Pi-groep, Human Concern, Dokter Bosman, in de Bres, de Jonge Krijger en Holygrow. FortaServices zorgt voor de ondersteunende diensten zoals ICT, salarisadministratie, HR, finance en control, kwaliteit en ondersteuning en de zorgverkoop. Ondanks dat we inmiddels met ruim 1500 collega’s door het hele land actief zijn, kennen we een open, transparante cultuur waar een no-nonsense-mentaliteit de boventoon voert. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil. Dit is een nieuwe functie waarbij nog alle mogelijheden zijn om de rol door te ontwikkelen en door te ontwikkelen op basis van eigen interesses.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Vergelijkbare werkervaring en minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Positieve instelling;
 • Een no-nonsense mentaliteit;
 • Een goede dosis enthousiasme, bereidheid om te leren en affiniteit met de GGZ.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO GGZ;
 • Een dienstverband van (minimaal) 32 uur per week;
 • Werken in hartje Rotterdam en veel mogelijkheden tot eigen initiatief;
 • Een centrale rol binnen een groeiende organisatie;
 • Een dynamische werkomgeving binnen een organisatie met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Werken met plezier in een kleinschalig en hecht team;
 • Ruimte voor creativiteit, verantwoordelijkheid en eigen initiatief;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag.

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do