Skip to content

Project en Teammanager (sociaal-maatschappelijke organisatie)

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamDe Jonge Krijger Rotterdam

Functieomschrijving

Zie jij het als een voorrecht om sociaal-maatschappelijke projecten voor jongeren te leiden? Wij zoeken een sterke Project en Teammanager die in de rol van directeur De Jonge Krijger nog meer op de kaart zet en laat groeien. Je gaat groeidoelstellingen voor het bedrijf op stellen, realiseren en actief samen werken in het bestaande netwerk en deze uitbreiden.

Wij zijn de Jonge Krijger. De Jonge Krijger coacht jongeren naar een opleiding, (leer)werkplek en/of in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden persoonlijke coaching, trainingen en workshops. Daarnaast hebben wij een opleidingstak De Krijgeracademie waarbinnen opleidingen, trainingen en workshops worden verzorgd voor studenten, jongeren en professionals. Wij voeren o.a. projecten uit voor gemeenten in de regio Rijnmond. Dat doen wij nu ruim 19 jaar! Het kantoor van De Jonge Krijger staat in Capelle aan den IJssel en is tegelijkertijd een steunpunt waar jongeren altijd terecht kunnen. Wij hebben een jong team van 14 medewerkers die informeel en professioneel met elkaar samenwerkt. Wij gaan door het vuur voor de jongeren, doe jij met ons mee?


Als Project & Teammanager zorg je voor een duidelijke koers en positionering van het bedrijf. Je zorgt voor concrete doelstellingen en zorgt voor een goede werksfeer voor je medewerkers zodat de doelen worden behaald. Je helpt om slimmer en effectiever te kunnen innoveren. Dankzij jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen weet jij het plan van aanpak tot uitvoer te brengen. Het is aan jou om projecten te ontwikkelen en acquireren bij gemeenten, in te schrijven voor aanbestedingen en subsidies aan te vragen bij o.a.fondsen. Je blijft altijd in dialoog met diverse opdrachtgevers, subsidieverstrekkers en betrokken partijen. Met regelmaat zorg je voor overzichtelijke projectrapportages met een correcte weergave van de huidige stand van zaken. Je hebt zicht op de (financiële) administratie, geeft hier richting aan en draagt de verantwoording. De grootste uitdaging is de groei van het bedrijf. Wij zijn continue in ontwikkeling en willen het aanbod verder uitbreiden en doorontwikkelen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO niveau of hoger werk- en denkniveau;
  • Ervaring in leidinggeven en managen van projecten, afdelingen en/of organisaties;
  • Je deinst niet terug voor acquisitie, aanbestedingen en fondsaanvragen;
  • Ook onder druk behoud jij het overzicht en de juiste prioriteiten stellen zit in je DNA;
  • Je hebt een ondernemende en positieve persoonlijkheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij gaan graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven.

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een fulltime dienstverband is gebaseerd op 40 uur per week;
  • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week;
  • Salariëring afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek.


Solliciteren?

Ben jij de Projectmanager en teammanager die de koers van De Jonge Krijger de komende jaren gaat bepalen en groei als een mooie uitdaging ziet? Woon je op redelijke reisafstand? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne. Meer informatie: https://jongekrijger.com/