Skip to content

Psychiater

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamFortaGroep Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Je bent nooit te oud of te jong om te groeien, ontwikkelen en bovenal plezier te hebben in je werk. Bij ons stap je binnen in een organisatie die jou graag voor jou zorgt, zodat al jouw focus kan uitgaan naar onze cliënten. We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ.


De FortaGroep is opgezet door behandelaren met een visie om toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Dit doen wij vanuit kleine praktijken, onze digitale poli en/of dichtbij de huisartsenpraktijk. We streven naar een minimale wachtlijst en laagdrempelig toegankelijke zorg.


We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Als psychiater vragen wij je hieraan bij te dragen. Wij zetten ons in voor een 100% tevredenheid van cliënten en medewerkers. Wij zoeken naar een psychiater die vanuit eigen specifieke kennis met ons wil meedenken hoe we kunnen blijven verbeteren voor de 100%. Het is daarom mogelijk om binnen de medische staf mee te denken over beleid en zowel inhoudelijk als organisatorisch adviseren van het management.


Als psychiater zorg je voor een bijdrage in het diagnosticeren en behandelen psychische klachten van cliënten passend binnen de zorgprogramma’s vanuit de medisch-psychiatrische discipline. Op consultatieve basis binnen de SGGZ vindt psychiatrisch onderzoek plaats en wordt medicatiebeleid bepaalt en uitgevoerd. Daarnaast ben je betrokken bij de indicatiestellingen en opstellen van een (multidisciplinair) behandelingsplan (inclusief eventuele farmacotherapie: het uitschrijven van medicatie). Snelle afstemming vinden met behandelend collega's is onderdeel van onze werkwijze.

Vereisten

De FortaGroep Hoogvliet

Je komt te werken in een team van basispsychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen en psychologen in opleiding. Het team van Hoogvliet kenmerkt zich door ambitieuze collega’s die graag meedenken en eigen initiatief toont. Ook belangrijk: de samenwerking en sfeer onderling is prettig! Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën. De behandelingen zijn kort waar kan en langer wanneer nodig. Naast de reguliere face-to-face behandelingen hebben wij ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. 


Wij zoeken een psychiater voor 8 of 16 uur week (of om de week op de dinsdag of woensdag). Ook psychiaters die binnenkort geregistreerd zijn, met een andere baan of eigen praktijk zijn van harte welkom! Er is ruimte om meer uren en werkdagen te bespreken, waarbij een combinatie van werken op meerdere locaties kan. 


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  • Werken in een betrokken organisatie, binnen een hecht team met een goede dosis humor;
  • Arbeidsvoorwaarden, salariëring en reiskostenvergoeding conform cao GGZ of een samenwerking op zzp basis;
  • Werken vanuit het centrum van Rotterdam, op de Westblaak is mogelijk;
  • Wij investeren graag in je. Bij dienstverband in loondienst is er een jaarlijks budget beschikbaar te bestreden aan (vakgerelateerde) scholing, persoonlijke ontwikkeling, lidmaatschap van beroepsverenigingen en/of herregistraties;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Meer weten?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij ook de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Vivianne Janson kijkt uit naar je reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.