Skip to content

Psychiater

Castricum€ 5.649 - € 9.872 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren psychiater en zou je willen werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak? Dat kan zowel in de vorm van een vast dienstverband als interim/zzp. Onze voorkeur gaat uit naar een psychiater die voor zowel team Kind & Jeugd als voor team Volwassenen ingezet kan worden. Het is ook bespreekbaar om alleen voor het team Kind & Jeugd (8u) te werken, of alleen voor het team Volwassenen (8u)


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland


Werken bij Dokter Bosman Castricum

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiektraject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO).

De diversiteit in ons team maakt dat wij een veelheid aan behandelmethodieken kunnen inzetten, waarbij wij naast de methodiek ook geloven in de kracht van de behandelrelatie.

Wij vinden het leuk als collega’s enthousiast zijn over nieuwe kennis. Er is hierin veel ruimte voor eigen initiatief en met (o.a.) referaten en webinars houden wij elkaar hiervan op de hoogte en inspireren wij elkaar.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als Psychiater;
  • Je benadert cliënten vanuit een open en menselijke visie;
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar;
  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen.

Ook als psychiater met een eigen praktijk ben je van harte welkom om te solliciteren.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
  • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
  • Een gebruiksvriendelijk EPD


Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do