Skip to content

Psychiater kind & jeugd

Zutphen€ 5.649 - € 9.872 per maandDokter Bosman Zutphen

Functieomschrijving

Ben jij een psychiater en wil je graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Wij hebben op dit moment een plek voor 4-8 uur per week bij ons team in Zutphen. Dit kan desgewenst ook gecombineerd worden met 16 uur per week voor ons team in Ruurlo tot een functie voor 20-24 uur per week. We bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden met je!


Over Dokter Bosman
Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Na een diagnostiek traject maak je samen met cliënten een behandelplan en voert dit plan uit. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van de behandelplannen van je eigen cliënten. Je werkt samen met en onder de verantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega en natuurlijk bespreken wij alle trajecten in het multidisciplinair overleg (MDO) dat iedere maandag- en/ of woensdag wordt gehouden.

Vereisten

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
  • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren;
  • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD.


Wil je meer weten of direct solliciteren?

Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Annemarie ter Haar - aterhaar@dokterbosman.nl en +31882268156. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do