Skip to content

Psychiater kind & jeugd

Zwolle€ 5.649 - € 9.872 per maandDokter Bosman Zwolle

Functieomschrijving

Ben jij een psychiater kind & jeugd en zou je willen werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak? Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Wij hebben op dit moment een plek voor 8 uur per week bij ons team in Zwolle. We bespreken graag jouw wensen en mogelijkheden met je!


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen; dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter.


Werken bij Dokter Bosman Zwolle

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Vereisten

Waarom het volgens onze psychiaters zo leuk is om bij Dokter Bosman te werken:

 • Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt.
 • Onze werkrelaties zijn informeel en positief; de sfeer en samenwerking wordt als erg prettig ervaren.
 • We werken in zelfsturende teams, wat maakt dat er veel autonomie en eigen regie is over je werk, dagindeling en agenda.
 • De behandelteams zijn relatief klein, waardoor er goede afstemming is tussen alle behandelaren.
 • Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem: er is een mogelijkheid tot wekelijkse supervisie bij een ervaren kinder- en jeugdpsychiater, wat als ontzettend leuk en leerzaam wordt ervaren.
 • Er is ruimte voor ontwikkeling in de vorm van opleiding en je kunt je binnen Dokter Bosman aansluiten bij kennis overleggen over bijvoorbeeld farmaco.
 • Het team in Zwolle KJ bestaat uit 12 collega's. Allen bevlogen professionals waaronder psychologen, orthopedagogen, opleidelingen, GZ-psychologen, een gastvrouw en een arts.


Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten)
 • Compacte organisatie: wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;


Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do