Skip to content

Psychiater kind & jeugd

Ruurlo€ 5.649 - € 9.872 per maandDokter Bosman Ruurlo

Functieomschrijving

Wij zoeken een bevlogen psychiater kind & jeugd die cliënten helpt hun veerkracht te vinden. Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom in ons team Ruurlo.


I-Nova Zorg

Wij maken onderdeel uit van I-Nova Zorg, een coöperatie voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen in de Achterhoek.


Wat ga je doen?

Eigen regie is een belangrijk onderdeel van mentale gezondheid. Samen met je cliënt werk je naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Hoe je dat doet, bepaal jij zelf, er is geen vast behandelprotocol. We vertrouwen erop dat je met je kennis en kunde zelf het beste weet hoe je de cliënt kunt helpen. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten. Samen met je collega’s zorg je voor een persoonlijke aanpak voor je cliënten. Je levert als specialist een belangrijke bijdrage in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Je ziet mensen die eerst een onderzoek krijgen en daarin vul je met jouw expertise de persoonlijk aanpak aan. Op jouw indicatie stel je ook de medicatie in van een cliënt.

Samen met het team evalueer je de behandeling. Je stelt deze bij waar nodig in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties denk je mee in interventies in overleg met onze regiebehandelaren. Elke 6 weken neem je deel aan ons specialisten overleg met alle psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. 


Werken bij Dokter Bosman Ruurlo

Ons team in Ruurlo bestaat op dit moment uit 17 medewerkers, waaronder twee artsen, drie GZ-psychologen, twee Orthopedagoog-Generalisten, een systeemspecialist, een psychomotorisch therapeut, een speltherapeut, een dramatherapeut, twee gastvrouwen, twee basispsychologen en twee orthopedagogen. We werken graag met het oog voor het hele systeem. Met onze ketenpartners zijn we flexibel in de oplossingen die we in kunnen zetten. In overleg met het team is er veel mogelijk voor eigen initiatief en alle ruimte voor het samenstellen van je takenpakket. Vertel ons wat jouw wensen zijn; we gaan graag met je in gesprek.

Vereisten

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ (AMS-schaal);
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Een gepassioneerd en betrokken team van professionals;
  • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten);
  • Kleine teams met korte lijnen en snel schakelen;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Gebruiksvriendelijk EPD.


Wil je meer weten of direct solliciteren?

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie ter Haar - aterhaar@dokterbosman.nl of +31882268156. Direct solliciteren kan natuurlijk ook: zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do