Skip to content

Recruiter

Rotterdam€ 2.500 - € 5.000 per maandForta Services

Functieomschrijving

Als recruiter bij Forta ben je het eerste aanspreekpunt namens onze GGZ instellingen. Je bent de sparringpartner van onze sollicitanten en begeleid hen door het gehele sollicitatieproces. Voor onze teams weet je wat er geworven moet worden. Om dit proces soepel te laten verlopen schakel je tussen kandidaten, teamleiders, je collega van HR of marketing en uiteraard je directe collega's van recruitment.


Heb jij affiniteit met psychologie? Ga je geen uitdaging uit de weg? Weet je met jou kennis mensen enthousiast te maken en voel je je geroepen om waar en wanneer nodig passend advies te geven? Lees dan verder! 


Wij zijn Forta!

Wij zijn een is een landelijk opererende, snelgroeiende GGZ-aanbieder. Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie. Inmiddels doen we dit met ruim 1000 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners, en nog elke dag zien we kansen op de arbeidsmarkt die we graag volop benutten. Forta bestaat uit Forta Services, FortaGroep, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-groep, Human Concern, Dokter Bosman, in de Bres, de Jonge Krijger en Holygrow. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil.


We bieden een totaalpakket van zorg aan. Vanuit Forta POH-GGZ hebben wij praktijkondersteuners bij huisartsenpraktijken aan het werk. Zij kunnen voor basis- en specialistische GGZ doorverwijzen naar FortaGroep (volwassenen), Forta Intercultureel en/of Forta Jeugd (kind en jeugd). Voor zeer gespecialiseerde GGZ hebben wij PSYTREC voor complex trauma en Human Concern voor eetstoornissen in het netwerk. De Pi-groep biedt beschermd wonen, basis- en specialistische GGZ én re-integratie voor volwassenen aan. De Jonge Krijger biedt re-integratie aan voor jongeren richting school en/of werk. Met elkaar willen we de kwaliteit van zorg hoog houden. Dit doen wij onder andere door Forta Opleidingen. Forta Opleidingen is ontstaan als opleidingstak en inmiddels uitgegroeid tot zelfstandig opleidingsinstituut voor interne en externe zorgprofessionals. FortaServices zorgt voor de ondersteunende diensten zoals ICT, salarisadministratie, HR, finance en control en de zorgverkoop. Holygrow vaart zijn eigen koers op gebied van digitale innovatie zoals het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties. 


Als recruiter ben je het eerste aanspreekpunt van de bedrijven in ons netwerk. Je zorgt voor een vlekkeloos verloop van de gehele werving. Om een vacature te vervullen doe je onderzoek naar de functie, werkzaamheden en voorkeuren van de vacaturehouder. Je bent zichtbaar in de organisatie en bezoekt de locaties om te weten wat er nodig is. Met jouw kennis schets je de eerste indruk voor een sollicitant. Je voorziet in aanvullende informatie over de vacature, het team en onderzoekt een mogelijke match. In dit proces verdiep je je dan ook in iemands ambities, wensen en persoonlijkheid. Door jouw betrokkenheid en kennis kun je een goede match maken, zo zorg je dat we de beste zorgprofessionals aan ons kunnen binden. Elke dag is anders en de werkzaamheden zijn divers. Zo houd je je onder andere bezig met het schrijven van vacatures, voer je eerste gesprekken om een kandidaat beter te leren kennen of heb je een gesprek over arbeidsvoorwaarden met een kandidaat. Ook denk je actief mee als het gaat om de wervingsaanpak. Je voelt je op je gemak als het gaat om netwerken en relaties opbouwen. 

Je komt te werken in een team van 3 recruiters; Vivianne, Jessica en Nora. Wij werken in teamverband en ondersteunen elkaar waar nodig. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen vacatures. We zijn eerlijk en direct naar elkaar. Wanneer nodig stellen we elkaar een kritische vraag en we houden elkaar scherp. We hebben een nuchtere houding en lachen veel met elkaar. We hebben een Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen'-mentaliteit, houden van diversiteit en gaan geen uitdaging uit de weg. Lees hier meer over onze wervingsprocedure: https://werkenbij.fortagroep.nl/wervingsproces

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een sterke motivatie voor onze organisatie en functie;
  • Bij voorkeur ervaring binnen vergelijkbare setting of in de sales; 
  • Een nuchtere houding, affiniteit met recruitment en interesse in psychologie.


Wat mag je van ons verwachten?

Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen.  

  • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief - wij hangen ook regelmatig aan de mouw van een directielid om ideeën te delen;
  • De uren bespreken we in overleg, passend bij jouw wensen (maximaal 36 uur per week);
  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt. We vinden de gelijkheid in het team belangrijk en zullen hier open over communiceren;
  • Werken in het centrum van Rotterdam (ideaal als je je luncht bent vergeten); 
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do