Skip to content

Secretaresse GGZ

Rotterdam€ 2.062 - € 3.004 per maandForta Volwassenen Rotterdam Centrum

Functieomschrijving

Als secretaresse weet jij als geen ander hoe je onze cliënten klantgericht te woord staat. Jij staat bekend om jouw empathische vermogen, georganiseerde werkwijze en geruststellende stem aan de telefoon. Het geeft jou energie om cliënten en behandelaren te ondersteunen.


Wij, Forta Volwassenen, zetten ons elke dag opnieuw in om meer te kunnen betekenen voor volwassenen met psychische en psychiatrische klachten. Dit doen wij door een breed zorgaanbod vanuit de basis- en specialistische GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Ons zorgaanbod wordt snel en toegankelijk zo dicht mogelijk bij onze cliënten gebracht. Dit doen wij door de behandelingen vanuit kleine praktijken in of dicht bij de huisartsenpraktijk aan te bieden.


De dag start je op de locatie in Rotterdam Centrum. Je bent de schakel tussen locatie Rotterdam Centrum, het centrale secretariaat en de overige behandellocaties. Als secretaresse binnen het team centraal secretariaat werk je afwisselend in telefonie en planning. Jij maakt een optimale cliënten planning voor behandelaren. Je verwerkt de aanmeldingen (via website/mail), eventuele wijzigingen en pakt de bijbehorende administratieve werkzaamheden op. Je maakt hiervoor gebruik van het medisch patiëntendossier Medicore. Als secretaresse ben jij de expert in plannen, agendabeheer en overzicht bewaken van de locatie(s). Je verwondert onze cliënten en collega’s door net dat stapje extra. Jij weet als geen ander hoe je de cliënten gerust kunt stellen, adviseren en informeren. Samen bereik je meer, je werkt daarom samen met de secretaresses van de overige behandellocaties om alle vragen te beantwoorden. Je neemt actief deel aan de kwaliteit van onze zorg en levert proactief ideeën aan zodat we elke dag een beetje beter kunnen worden.


Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke secretaresse. Het gaat jou goed af om in contact te staan met cliënten en behandelaren. Je hebt goede ervaring in digitaal werken. Daarnaast spreek en schrijf je foutloos Nederlands. Ook heb je eerdere werkervaring opgedaan met plannen.

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Het team is betrokken, collegiaal en heeft een open cultuur. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ.

  • Een werkplek binnen een team van ervaren secretaresses. Het team kenmerkt zich door een betrokken en collegiale werksfeer;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao GGZ tussen 2062 en 3004 euro per maand o.b.v. 36 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt administratieve werkervaring opgedaan;
  • Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Rotterdam;
  • Je bent beschikbaar voor 32 - 36 uur per week (werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en werktijden tussen 08:00 en 17:00).


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do