Skip to content

Secretaresse GGZ

Naaldwijk€ 2.002 - € 2.944 per maandFortaGroep Naaldwijk

Functieomschrijving

Als secretaresse weet jij als geen ander hoe je onze cliënten klantgericht te woord staat. Jij staat bekend om jouw empathische vermogen, georganiseerde werkwijze en geruststellende stem aan de telefoon. Het geeft jou energie om cliënten en behandelaren te ondersteunen.

Wij, de FortaGroep zetten ons elke dag opnieuw in om meer te kunnen betekenen voor volwassenen met psychische en psychiatrische klachten. Dit doen wij door een breed zorgaanbod vanuit de basis- en specialistische GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Ons zorgaanbod wordt snel en toegankelijk zo dicht mogelijk bij onze cliënten gebracht. Dit doen wij door de behandelingen vanuit kleine praktijken in of dicht bij de huisartsenpraktijk aan te bieden.

De dag start je op de locatie in Naaldwijk. Je bent de schakel tussen locatie Westland, het centrale secretariaat en de overige behandellocaties. Jij maakt een optimale cliënten planning voor de behandelaren. Je verwerkt de aanmeldingen (via website/mail), eventuele wijzigingen en pakt de bijbehorende administratieve werkzaamheden op. Je maakt hiervoor gebruik van het medisch patiënten dossier. Als secretaresse ben jij de expert in plannen, agendabeheer en overzicht bewaken van de locatie(s). Wanneer jij volledig bent ingewerkt op de planning word je ook het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, zowel op locatie als per mail en telefonisch. Je beheert de centrale mailbox en telefoon. Je verwondert onze cliënten en collega’s door net dat stapje extra. Jij weet als geen ander hoe je de cliënten gerust kunt stellen, adviseren en informeren. Samen bereik je meer, je werkt daarom samen met de secretaresses van de overige behandellocaties om alle vragen te beantwoorden. Je neemt actief deel aan de kwaliteit van onze zorg en levert proactief ideeën aan zodat we elke dag een beetje beter kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke secretaresse. Het gaat jou goed af om in contact te staan met cliënten en behandelaren. Daarnaast heb je eerdere werkervaring opgedaan met plannen en ga je daarbij nauwkeurig te werk. Bovendien beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Het team is betrokken, collegiaal en heeft een open cultuur. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ.

  • Een werkplek binnen een team van ervaren secretaresses. Het team kenmerkt zich door een betrokken en collegiale werksfeer;

  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform cao GGZ;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Wat verwachten wij van jou?

  • Bij voorkeur ervaring met een EPD (elektronisch patiëntendossier) zoals Medicore;
  • Je woont in de directe omgeving van Naaldwijk;
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week;
  • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag. 


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do