Skip to content

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Lelystad€ 2.866 - € 4.468 per maandPi-groep Lelystad

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) te werken in een klein team met een gevarieerd zorgaanbod? Dan is onze locatie in Lelystad iets voor jou! Wij bieden op deze locatie een ruim zorgaanbod voor volwassenen in zowel de generalistische basis GGZ als gespecialiseerde GGZ.


Over de functie

Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de Pi-groep is onmisbaar in de behandeling van cliënten met complexe psychosociale en psychiatrische problematiek. Als SPV-er kijk je niet enkel naar de cliënt als individu, maar kijk je naar de gehele sociaal-maatschappelijke context. In deze functie vul je het team van behandelaren aan en wordt een integrale behandeling mogelijk. Jij zorgt voor een goede coördinatie rondom de cliëntenzorg. Daarbij heb je nauw contact met andere instellingen waaronder sociale wijkteams en Veilig Thuis. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Wij zoeken iemand die graag mee groeit met ons team.


De Pi-groep

De locatie in Lelystad is een kleinschalige behandellocatie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen (vanuit de BGGZ en SGGZ). Wij bieden individuele behandeling (kort- en langdurend) en daarnaast zijn er mogelijkheden tot (ontwikkeling van) groepsbehandeling. De behandelingen zijn gericht op diverse DSM-5 stoornissen waaronder angststoornissen, stemmingsstoornissen, lichte persoonlijkheidsproblematiek en traumaklachten. Daarnaast wordt er ook gewerkt met schematherapie.


Het team bestaat uit (big-geregistreerde) behandelaren bestaande uit basispsychologen, een GZ-psycholoog en een GGZ-arts. Het team wordt praktisch ondersteund door een secretaresse. Dit kleine team hecht waarde aan een goede samenwerking en er heerst een informele werksfeer. Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland specialistische GGZ en basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een werkomgeving met ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Salaris conform CAO GGZ tussen 2866 en 4468 euro o.b.v. 36 uur;
  • De cao GGZ kent voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) met BIG-registratie;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie;
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur per week. Je bent in ieder geval beschikbaar op dinsdag.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk. E ouwerkerk@pi-groep.nl ,T 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do