Skip to content

Stagiaire Orthopedagogiek of Ontwikkelingspsychologie

GoudaForta Jeugd Gouda

Functieomschrijving

Met ingang van september 2023 hebben wij een stageplek beschikbaar voor een masterstudent Orthopedagogiek of Ontwikkelingspsychologie. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en ambulante (basis- en specialistische) GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. De stage is voor een duur van 10 maanden, voor drie dagen per week op de locatie Forta Jeugd Gouda. Het is bij deze stage mogelijk je NVO-diagnostiek aantekening of BAPD te behalen.


Over de functie

Als master stagiair Orthopedagogiek of Ontwikkelingspsychologie zijn de werkzaamheden uiteenlopend. Je zal meekijken bij intakegesprekken en psychodiagnostische (basis)onderzoeken (en deze uitwerken). Betreft diagnostiek kan je denken aan intelligentie onderzoek, sociaal-emotioneel onderzoek, schoolobservaties en/of eventueel neuropsychologisch onderzoek. Wij streven ernaar dat je op den duur ook zelf (onder supervisie) de intakegesprekken kan uitvoeren en de diagnostiek zelf kan uitwerken. Daarnaast zal je individuele behandelingen en ouderbegeleidingen bijwonen. Tot slot pak je graag ondersteunende taken op en draag je bij aan de overleggen en intervisies. Hiervoor zijn wij op zoek naar een betrokken stagiair met al enige ervaring met (de psychodiagnostiek van) kinderen en jongeren.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een daadkrachtige masterstudent orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie of kinder- en jeugdpsychologie die stevig in zijn/haar schoenen staat;
  • Een proactieve, resultaatgerichte houding en nauwkeurige manier van werken; 
  • Voldoende kennis en ervaring met de psychodiagnostiek van kinderen en jongeren; 
  • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week op maandag, woensdag en donderdag;
  • Een sterke motivatie met de reden waarom jij matcht met onze organisatie. 


De sollicitatiegesprekken voor deze functie vinden plaats op dinsdag 21 februari. 


Forta Jeugd

Forta Jeugd biedt basis- en specialistische GGZ. Wij bieden diagnostiek en behandeling in combinatie met e-health programma’s. Dit doen we voor kinderen en jongeren tussen de vier en achttien jaar die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek. Wij werken hierbij vanuit een handelingsgerichte visie. Behandelinhoudelijk is Forta Jeugd Gouda gedragstherapeutisch georiënteerd met affiniteit op het gebied van transdiagnostisch (ACT, emotieregulatie) en systemisch werken. Het team is sterk in complexe diagnostiek. Naast onze poli in Gouda, hebben wij een polikliniek in Schiedam en bieden wij begeleiding en behandeling binnen wijkteams Vlaardingen en Schiedam. Het team van Gouda (8 collega's) bestaat uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ambulant begeleider, een psychiater en twee secretaresses. Het is een divers team met extraverte en introverte collega's; een mix van sociale, creatieve, toegewijde en goed luisterende collega's. De een stelt je een kritische vraag en de ander weet altijd een reden te vinden om te lachen.

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Nora van Ouwerkerk - 06-43265086 - ouwerkerk@forta.nl

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do