Skip to content

Supervisor VGCt

Rotterdam€ 3.000 - € 8.263 per maandForta Opleidingen Rotterdam

Functieomschrijving

Onderwijzen is een mooie afwisseling met het werk als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut, arts/psychiater of verpleegkundig specialist. Ontwikkelingen in de GGZ gaan snel. Spreekt het jou aan om professionals te inspireren en up-to-date te houden? Dan is het docentschap iets voor jou!


Wil jij graag jouw kennis en ervaring delen met leergierige GGZ professionals? Wij zijn op zoek naar docenten die bij voorkeur over de registratie als supervisor bij de VGCt beschikken. Als docent bij Forta Opleidingen blijf je altijd op de hoogte van wetenschappelijke ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, beoordeling en het toetsen van de deelnemende cursisten. Je werkt aan de hand van een draaiboek en krijgt toegang tot verschillende materialen om je docentschap makkelijker te maken. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij je echt kunt richten op de inhoud!

Forta Opleidingen

Forta Opleidingen biedt bij- en nascholing, maar ook incompany opleidingen voor big geregistreerde professionals in de GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Forta Opleidingen is begonnen als opleidingstak van GGZ-instelling de FortaGroep, imiddels is Forta Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut waarbij evidence based behandelmethoden centraal staan. Deskundigen ontwikkelen nieuwe (online)cursussen, gericht op specifieke cliëntgroepen. Dit zorgt ervoor dat onze cursisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. We staan voor kwaliteit en betrokkenheid. Forta Opleidingen streeft naar een voortdurende aandacht voor kwaliteitsverbetering om te kunnen garanderen dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen van de klant, docenten en beroepsverenigingen. Om dit te kunnen realiseren maken we gebruik van een kwaliteitsmanagementsysteem. Bij Forta Opleidingen zijn wij graag betrokken bij onze docenten. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze cursisten en docenten. We staan bekend om onze korte lijnen en transparante communicatie.
Meer weten over Forta Opleidingen? Neem dan een kijkje op onze website.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Wij werken graag samen. Samenwerken betekent voor ons vertrouwen op elkaars expertise en ervaring. En heb je de ervaring nog niet, dan doe je die snel genoeg op. Je krijgt de kans je te ontwikkelen, fouten te maken en te leren van de daadkrachtige docenten om je heen. Je staat er niet alleen voor. En verder:

  • Ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing;
  • Goede ondersteuning bij het lesgeven;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijsactiviteiten;
  • Een passende samenwerkingsvorm met passende financiële vergoeding;
  • Wij bieden onze VGCt docenten jaarlijks een workshop op het gebied van didactiek, tweemaal per jaar een intervisiebijeenkomst, supervisie en 1 op 1 ondersteuning op het gebied van (online) didactiek.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • De motivatie om jezelf te (blijven) ontwikkelen als docent;
  • Betrokkenheid en zelfstandigheid;
  • Een positieve instelling naar cursisten en collega's. 

Heb je affiniteit met een van onze cursussen of opleidingen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jou! Wanneer je affiniteit hebt met de CGt (cognitieve gedragstherapie) opleidingen vragen we een lidmaatschap VGCt. 

Cursussen die wij geven zijn bijvoorbeeld: (basis- en vervolgcursus) EMDR, behandeling van PTSS met Exposure en EMDR, Schematherapie, Systeemtherapie, EPA (Ernstige Psychiatrische Aandoeningen), IBSR, ACT, Mindfulness, Positieve Psychologie of CGT bij een specifieke stoornis. Hiernaast staan wij open voor docenten gespecialiseerd in andere, evidence based methodes, die over dat onderwerp zouden willen doceren.


Meer weten of graag persoonlijk contact?

Ben jij als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog, psychotherapeut, arts/psychiater en/of verpleegkundig specialist geregistreerd als cognitief gedragstherapeut VGCt én wil je graag onderwijzen? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Vivianne Janson - 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do