Skip to content

Systeemtherapeut kind & jeugd

Amsterdam€ 2.866 - € 4.981 per maandDokter Bosman Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze systeemtherapeut die samen met collega’s, zich wil inzetten voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten en hun omgeving? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!


Wat ga je doen?

Je behandelt gezinnen en verricht gezinsdiagnostisch onderzoek. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt het systemisch perspectief, zowel binnen je behandeltraject als in het team. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren. Je geeft advies aan collega’s vanuit je eigen expertise.


Werken bij Dokter Bosman Amsterdam Kind en Jeugd

Het team in Amsterdam bestaat bij volledige bezetting uit zo´n zestien collega´s, waaronder basispsychologen, orthopedagogen, GZ/NIP-psychologen, Orthopedagogen Generalist, een arts en psychiaters. In het team is expertise op verschillende gebieden zoals ADHD en ASS. Daarnaast is er veel kennis over behandelmethoden zoals CGT, EMDR, ACT, trauma, zelfbeeld/COMET en daarnaast hanteren we een systemische aanpak. Er is een open deuren beleid en kennis wordt actief met elkaar gedeeld. Er is ook ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Wij zijn een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team. Ons team wordt ondersteund door een aantal gastvrouwen. We delen ons pand met onze collega’s van team Volwassenen en team Jong-Volwassenen.


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut die naast systemisch werken ook kan meedraaien als psycholoog in de diagnostiek trajecten en behandelingen. We zoeken een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar de gezinnen.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Bij voorkeur een systeemtherapeut in het bezit van een NVRG registratie, maar systeemtherapeuten in opleiding worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt enige jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd en gezin professionals of kan deze registratie aanvragen;
  • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk;
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Gebruiksvriendelijk EPD
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team


Wil je meer weten of direct solliciteren?

Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Annemarie ter Haar - aterhaar@dokterbosman.nl en +31882268156. We horen graag van je!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do