Skip to content

Systeemtherapeut kind & jeugd

Schiedam€ 2.866 - € 4.469 per maandForta Jeugd Schiedam

Functieomschrijving

Voor de kind en jeugd poli in Schiedam zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige systeemtherapeut. 


Over de functie

Als systeemtherapeut krijg jij de ruimte om het aanbod van systeemtherapie op de locatie in Schiedam verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeemtherapeutisch werk bij kinderen en jeugdigen (4 t/m 17 jaar) en hun gezinnen. Daarnaast begeleid jij ouders gedurende de behandeling. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je komt te werken in een multidisciplinair team en werkt daarin nauw samen met de regiebehandelaar en de overige behandelaren in het team. Je neemt deel aan diverse overlegmomenten, intervisie en werkt nauw samen met verschillende zorgdisciplines. Bovendien onderhoudt je contacten met verwijzers, huisartsen en sociale teams. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages over de verrichte werkzaamheden ten behoeve van de cliënt en de omgeving.

Forta Jeugd

Forta Jeugd biedt diagnostiek en ambulante GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van vier tot en met zeventien jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. Wij werken vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Qua behandeling is Forta Jeugd CGT georiënteerd, met affiniteit op het gebied van ACT, systeemtherapie en schematherapie. Als team willen we zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen. Forta Jeugd biedt ook begeleiding en behandeling binnen wijkteams Vlaardingen en Schiedam en bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische zorg thuis bieden wij aan in samenwerking met andere zorgdisciplines. 


We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de cao GGZ (maar dat wist je natuurlijk al);
  • Salaris conform CAO GGZ tussen 2866 en 4468 euro per maand;
  • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding Sociaal Werk, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of vergelijkbaar;
  • NVRG opleiding tot Systeemtherapeut;
  • Je komt in aanmerking voor een SKJ registratie;
  • Aantoonbare ervaring met ouders en gezinnen binnen de jeugd GGZ.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Lindy den Braber via 06-43160753 | braber@forta.nl of Nora van Ouwerkerk via 06-43265086 | ouwerkerk@forta.nl 

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do