Skip to content

Systeemtherapeut kind & jeugd

Hilversum€ 2,87 - € 4.981 per maandDokter Bosman Hilversum

Functieomschrijving

Ben jij die Systeemtherapeut die zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten en hun omgeving? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!


Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman een 8,4 op Zorgkaart Nederland.


Werken bij Dokter Bosman Hilversum

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en multidisciplinair team, bestaande uit 7 personen waaronder basispsychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, een psychiater en een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief. Een fijne sfeer waarin iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Vereisten

Wat ga je doen?

Je verricht contextueel- en gezinsdiagnostisch onderzoek, draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en rapporteert hier op correcte wijze over. Verder behandel je cliënten en hun (gezins)systeem met als doel om inzicht- en verbetering in de onderlinge interactiepatronen te bewerkstelligen. Je bewaakt het systemisch perspectief, zowel voor cliënten, als voor je collega’s in het multidisciplinaire overleg. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise.

Je stelt behandeldoelen op in samenwerking met andere behandelaren. We verwachten dat je een actieve bijdrage levert aan het ontwikkelen van ons interne hulpaanbod.


Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut. Je bent in het bezit van een NVRG-registratie Systeemtherapeut. Wat jou kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat kun je nog meer verwachten:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
  • De functie is ingedeeld in schaal 60;
  • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Enthousiaste, bevlogen collega ’s die gericht zijn op samenwerken;
  • Geen avond- en weekenddiensten;
  • Een gebruiksvriendelijk EPD.


Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie ter Haar, recruiter. Bereikbaar via aterhaar@dokterbosman.nl en 088-226 81 56. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do