Skip to content

Teamleider ambulante zorg GGZ

Drachten€ 2.181 - € 3.536Pi-groep Friesland (Ambulant)

Functieomschrijving

Samen met het team zorg je voor de allerbeste ambulante zorg. Dit doen wij voor volwassenen met een psychische hulpvraag en complexiteit op verschillende levensgebieden. We stimuleren onze cliënten om hun talenten te benutten en hun persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat ze een groter gevoel van eigenwaarde krijgen, eigen verantwoordelijkheid nemen en beter in hun vel zitten.

Als teamleider werk je als zorgcoach mee in het team en zorg je voor passende begeleiding aan cliënten. Daarnaast geef je leiding aan een team bestaande uit 8 begeleiders en 3 zorgcoaches. Je hebt de verantwoordelijkheid over de zorgtrajecten binnen de ambulante zorg van onze organisatie. Als verbindende en coachende leidinggevende weet jij wat te doen als er binnen een team uitdagingen zijn en pak je door om dat te doorbreken. Elke dag bij ons is anders, uitdagend en veelzijdig. Door jouw enthousiasme en positiviteit neem je iedereen mee in de visie en het doel dat jij voor ogen hebt. Vanwege de problematiek wordt er in veel gevallen multidisciplinair samengewerkt met ketenpartners.


Dit vind je leuk om te doen:

 • Netwerken opbouwen, uitbreiden en onderhouden.
 • Je ziet mogelijkheden en werkt samen met het team naar kwalitatief goede zorg toe.
 • Zorgen voor overzicht en rapportages. Jij bent aan zet als het over de productie, verzuim, budgetten, personeelsbezetting en ontwikkeling van medewerkers. 
 • Structuur aanbieden en tegelijkertijd de rol vervullen als zorgcoach.
 • Je bent een bevlogen persoonlijkheid die binnen de rol van teamleider en als het om managementtaken gaat graag wil doorgroeien in een jonge en groter wordende organisatie.


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij behandeling (basis en specialistische GGZ), beschermd wonen, thuisbegeleiding, dagbesteding, re-integratie en coaching on the job aan. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

 • Wij zorgen graag voor jou, zodat jij kan zorgen voor ons team en de cliënten;
 • Je salariëring is conform schaal 45 - incl. een toelage voor teamleiderstaken - van de cao GGZ en afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot de GGZ-Ecademy, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een zorggerelateerd HBO diploma zoals; Social Work, SPH, MWD, Toegepaste Psychologie of Verpleegkunde;
 • Ervaring met vergelijkbare doelgroep;
 • Kennis van WMO;
 • Leidinggevende ervaring is een pré.


Meer weten?

Heb je interesse in de functie van teamleider ambulante zorg GGZ? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan! Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do