Skip to content

Teamleider (eetstoornissen)

Bilthoven€ 3.760 - € 5.734 per maandHuman Concern Bilthoven

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Basispsycholoog, Orthopedagoog of GGZ-Agoog en heb je daarnaast ervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen de GGZ? Wij zoeken een Teamleider die net als wij gelooft in een benadering waarin professionele nabijheid, gelijkwaardigheid en zorg vanuit levenservaring centraal staat. Wil je leiding geven en ook als er een mogelijkheid is meebehandelen? Lees dan snel verder!


Over Human Concern

Wij zijn Human Concern, dé GGZ instelling gespecialiseerd in eetstoornissen die specialistische behandeling waaronder CGT, Schematherapie, Systeemtherapie, Creatieve therapie en EMDR combineert met eigen levenservaring. We bieden zowel ambulante, therapeutische behandelingen in Nederland als kort klinische boost behandelingen in Portugal.


Bij Human Concern ligt de focus niet alleen op het behandelen van de symptomen van de eetstoornis maar op de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie .


Jij als teamleider in ons team

Als Teamleider bij Human Concern ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering op de locatie. Je bent verantwoordelijk voor de operationele doelstellingen van het team, productie, verzuim, cliënttevredenheid, kostenbeheersing en mogelijke knelpunten op het gebied van in- en uitstroom. Jij weet als geen ander een team te stimuleren in onderlinge samenwerking en te faciliteren. Daarnaast participeer je in overleggen en werk je nauw samen met de duale inhoudelijke manager (GZ-psycholoog) en de Manager Zorg.


De taken van de teamleider wissel je af met behandelen. Als behandelaar werk je in de rol van Ervaringsprofessional©. Ervaringsprofessionals zijn ervaren behandelaren die hun eigen levenservaring (eetstoornis, burn-out, depressie of ander life changing event) professioneel in te zetten. Voor een effectieve inzet van de levenservaring word je getraind door onze eigen Academy. De training duurt een week en wordt gegeven op onze behandellocatie in Portugal waar ook het klinische boost programma Be-Leef! plaatsvindt.


Als ervaringsprofessional© behandel je cliënten met name individueel en soms in groepsverband. Je organiseert, coördineert en bewaakt de behandelactiviteiten en bent het aanspreekpunt voor cliënten, naastbetrokkenen en andere hulpverleners. Buiten vastomlijnde kaders zoek je naar de juiste ingang voor een succesvolle behandeling. Als basispsycholoog of GGZ-agoog en Ervaringsprofessional© sta je stevig in je schoenen, of nog beter, je hebt geleerd dat werkelijke kracht ligt in kwetsbaarheid, oprechtheid en het erkennen van je eigen menselijkheid en dat van de ander.


Je werkt in een gelijkwaardig multidisciplinair team dat naast jou als behandelaar bestaat uit een Diëtist, Systeemtherapeut, Arts en een Regiebehandelaar (GZ-Psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychiater). Tijdens multidisciplinair overleg denk je actief mee. 

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

In Bilthoven werken we in een mooi en gezellig pand op enkele minuten lopen van het treinstation en met gratis parkeergelegenheid om de hoek. Zowel de ruimte als het team voelen als een oase van rust. Als team lunchen we samen in de “huiskamer”, we staan voor elkaar klaar in moeilijke tijden en vieren ook de mooie momenten. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ (maar dat wist je natuurlijk al);
  • Een salaris afhankelijk van je ervaring en conform CAO GGZ in FWG 65;
  • Een ‘onverwachte’ verdieping in persoonlijke en professionele ontwikkeling (dit geven collega’s aan);
  • De kans om mee te bouwen aan een organisatie met een betekenisvolle missie;
  • Werken met cliënten met een sterke wil om te herstellen.


Wat verwachten wij van jou?

Je bent zelfbewust en weet hoe je de verbinding met de ander kan maken. Je beschikt over een goed gevulde rugzak die je in staat stelt om ook zonder de kaders van vaste protocollen een hoogwaardige behandeling te bieden. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde WO (master)opleiding tot basispsycholoog + LOGO verklaring of een MWD of SPH diploma en registratie als GGZ-Agoog;
  • Werkervaring in een leidinggevende functie binnen de GGZ;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week (meer uren worden op prijs gesteld);
  • De bereidheid om je eigen levenservaring professioneel in te zetten.


Ben je nieuwsgierig geworden? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eerst informeel kennis te maken met Nora of je motivatie telefonisch toe te lichten. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@humanconcern.nl - 06-43265086.


Zo gaan we om met jouw sollicitatie

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Wanneer je solliciteert gaan we aan de slag met jouw CV. Indien je geselecteerd wordt zal naast de kennismakingsgesprekken een assessment deel uitmaken van het selectietraject.


Het kunnen overhandigen van positieve Verklaring Omtrent Gedrag naar aanleiding na een door ons gestarte aanvraag behoort vanzelfsprekend in het kader van onze vergewisplicht tot de standaard procedure.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do