Skip to content

Teamleider GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychotherapeut

Hoogvliet Rotterdam€ 3.835 - € 8.428 per maandForta Volwassenen Rotterdam Hoogvliet

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Hoogvliet zijn wij op zoek naar een teamleider. Je zorgt niet alleen voor tevreden collega's, maar ook voor tevreden cliënten. Het team zal je met open armen ontvangen. Ervaring met leidinggeven is geen vereiste, de motivatie wel. Je ontvangt van ons een opleiding en ondersteunen je waar dat nodig.


 • Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van 12 collega's; een psychiater, klinisch psycholoog, gz-psychologen en basispsychologen. De teamleiderstaken wissel je af met behandelen en regiebehandelaarschap.
 • Je hebt een scherpe blik en zet collega's in beweging.
 • Samen halen jullie het beste in elkaar naar boven, voor de cliënten, het team en jezelf.


Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ op gebied van diverse DSM-5 stoornissen. Een uniek product binnen het team Hoogvliet is het Intensief Trauma Traject (ITT) voor complex trauma (CPTSS), waarbij aaneengesloten twee weken lang traumabehandeling geboden wordt met o.a. EMDR. Forta is opgezet door een drietal behandelaren op een kleine zolderkamer in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Wij staan bekend om onze kleinschalige praktijken en servicegericht behandelproces. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden. Door onze eigen zorgprofessionals op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen, weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden.


Het team is betrokken, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Hoogvliet kenmerkt zich door ambitieuze collega’s die graag meedenken en eigen initiatief toont. Ook belangrijk: de samenwerking en sfeer onderling is prettig! Onze collega’s delen graag nieuwe ideeën.


Als teamleider
ben je verantwoordelijk voor de locatie Rotterdam Hoogvliet. Je draagt bij aan het goed laten draaien van het team, de agendavoering, de in- en uitstroom, maar ook de vitaliteit van het team en verbondenheid. Zo houd je in de gaten of je teamleden nog lekker in z'n vel zit en zich goed ontwikkeld. Tot slot signaleer je knelpunten op gebied van je locatie en maakt deze met de teamleiders, directie of ons services bedrijf bespreekbaar. Als behandelaar verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken. En zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. We werken vanuit de cognitieve gedragstherapie, al zijn de behandelingen divers en is de problematiek uitdagend. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie.


Wat kun jij van ons verwachten?

Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons eigen opleidingscentrum, Forta Opleidingen zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Daarnaast is er een opleiding tot teamleider van 4 dagen. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

 • Maandelijks teamleiders overleg, individueel overleg en aansturing vanuit de directie;
 • Teamleiders intervisie met andere teamleiders uit het netwerk (6 keer per jaar);
 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, de voorwaarden maken we aan de voorzijde bespreekbaar;
 • Een extra toelage als teamleider;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog, psychotherapeut en/of klinisch psycholoog;
 • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar);
 • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
 • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Vivianne Janson. Zij is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do