Skip to content

Teamleider GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychotherapeut

RotterdamFortaGroep Rotterdam Alexander

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam Alexander zijn wij op zoek naar een teamleider. Je zorgt niet alleen voor tevreden collega's, maar ook voor tevreden cliënten. Het team zal je met open armen ontvangen. Ervaring met leidinggeven is geen vereiste, de motivatie wel. Je ontvangt van ons een opleiding en ondersteunen je waar dat nodig. 


  • Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van 15 collega's; klinisch psychologen, gz-psychologen en basispsychologen. De teamleiderstaken wissel je af met behandelen en regiebehandelaarschap.
  • Je hebt een scherpe blik en zet collega's in beweging.
  • Samen halen jullie het beste in elkaar naar boven, voor de cliënten, het team en jezelf.


De FortaGroep

FortaGroep biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ op gebied van diverse DSM-5 stoornissen. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. En wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden. Door onze eigen zorgprofessionals op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen, weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden.


Het team is betrokken, enthousiast en er heerst een goede sfeer. Het team heeft een open en extraverte cultuur; zo lunchen ze elke dag gezamenlijk en hebben regelmatig teamuitjes. Ze omschrijven zichzelf als het leukste team binnen de FortaGroep. Het team beschikt over veel kennis, kenmerkt zich door de goede begeleiding en gemotiveerde collega's. 


Als teamleider
ben je verantwoordelijk voor de locatie Rotterdam Alexander. Je geeft sturing voor een optimale agendavoering en productie. Je houdt in de gaten of iedereen nog lekker in z'n vel zit en zich goed ontwikkeld. En tot slot signaleer knelpunten op gebied van in- en uitstroom. Als behandelaar verricht je (tweede) intakes, draag je bij aan (basis) psychodiagnostische onderzoeken. En zorg je voor de uitvoering van individuele behandelingen bij volwassenen gericht op kwaliteit en dieperliggende veranderingen. We werken vanuit de cognitieve gedragstherapie, al zijn de behandelingen divers en is de problematiek uitdagend. Het ondersteunen, begeleiden en superviseren van junior therapeuten en/of psychologen in opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je voert regiebehandelaar taken uit in af afstemming met de klinisch psycholoog en psychiater en je neemt deel aan overleggen en intervisie.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team bestaande uit junior, medior en senior collega's. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons eigen opleidingscentrum, Forta Opleidingen zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Daarnaast is er een opleiding tot teamleider van 4 dagen. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen!

  • Maandelijks teamleiders overleg, individueel overleg en aansturing vanuit de GGZ manager;
  • Teamleiders intervisie met andere teamleiders uit het netwerk (6 keer per jaar);
  • Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Dat wist je natuurlijk al. Het salaris en de voorwaarden maken we aan de voorzijde bespreekbaar.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog;
  • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar);
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling;
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt (80% van de tijd dan in elk geval).


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Vivianne Janson E janson@forta.nl, T 06-3622053. Direct chatten kan binnen kantoortijden - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever eerst Informeel kennismaken met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Vivianne weten.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vrij

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, woe, do

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do