Skip to content

Teamleider secretariaat GGZ

Rotterdam€ 2.241 - € 3.981 per maandForta Volwassenen Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Voor ons centraal secretariaat zijn wij op zoek naar een teamleider. Een teamleider die de verbindende factor is en het leuk vind om samen met ons (verder) te bouwen aan het secretariaat van onze GGZ instelling. Ben jij de teamleider die wij zoeken?


Hoe kan een werkdag eruit zien?

Na je weekend begin je de nieuwe werkweek met hernieuwde energie. Business as usual: het wordt weer een uitdagende dag vandaag! Eerst check je de planning en het bezettingsrooster voor vandaag. Er is een ziekmelding dus je moet in het team een en ander afstemmen om ervoor te zorgen dat we telefonisch bereikbaar zijn en blijven. En ook voor volgende week ligt er een kleine uitdaging omdat een collega heeft aangegeven graag last minute een paar dagen vrij te willen zijn, niets wat jou en het team niet gaat lukken, maar even puzzelen is het wel. Daarna werk je enkele ideeën uit, je hebt later deze week een overleg met de directeuren van Forta Volwassenen, en je wil graag beslagen ten ijs komen. Bij de koffieautomaat later op de ochtend spreek je een collega over het aanstaande teamuitje, je zoekt nog een originele activiteit en zij heeft wel een idee. Na de lunch, gezellig met de secretaresses en behandelaren op de locatie waar je vandaag zit, is het tijd om zelf een paar uur mee te draaien ‘op de vloer’. Samen met een aantal collega’s pak je de planning van de behandelafspraken op. Daarna kijk je ook nog even mee met de collega die vanmiddag de tweedelijns taak - het plannen van intakes - op zich neemt, ze vraagt zich af of behandelaar B. qua dagen de juiste beschikbaarheid heeft aangegeven in het rooster. Intussen denk je ook alvast na over hoe je nieuw beleid vanuit de directie gaat doorvoeren op de verschillende locaties. En er moet later deze week ook nog een vacature uit voor aanvulling op het team, je maakt een mentale notitie om dit met de afdeling recruitment op te pakken als je tijd hebt. Dit is de afwisseling en reuring die jij zoekt in een baan. Uitdagende vraagstukken oplossen, balans brengen in werkdruk en werkplezier en samen resultaten boeken.


Wie ben jij?

Als (ervaren) teamleider ben je een allrounder in kennis en vaardigheden op het gebied van secretariële vaardigheden. Je weet hoe het is om onder druk te werken en kunt goed prioriteren. Je overziet het grotere geheel maar houdt altijd oog voor detail en je collega’s. Je schakelt makkelijk, ziet waar de kansen liggen op het gebied van proces- en kwaliteitsverbetering en voelt je als een vis in het water in een cliëntgerichte omgeving. Door jouw enthousiasme weet je mensen te overtuigen en met de duidelijke visie die jij uitdraagt krijg je mensen mee in jouw plannen.

Je werkt samen met een team van 20 collega’s die verspreid zitten over 12 locaties en ook de zorg dragen voor de planning van onze digitale poli. Deze top collega’s zetten zich dagelijks in om klantgerichte service te bieden door face to face en telefonisch bereikbaar te zijn. Bovenal zorgen zij voor strakke planning in de agenda’s van onze behandelaren.


Wij zijn Forta Volwassenen!

We zijn ooit begonnen met drie behandelaren op een zolderkamer. Samen hadden en hebben zij een visie om kwalitatief hoogwaardige behandelingen toegankelijk te houden. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor volwassenen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Ons zorgaanbod is onder andere gericht op stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Forta biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Wij staan bekend om onze kleine praktijken en servicegericht behandelproces. Als organisatie hebben we korte communicatielijnen en vinden we plezier op de werkvloer belangrijk. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als leidinggevende en draait je hand niet om voor een afdeling die nog stappen mag zetten in ontwikkeling en professionalisering;
 • Je bent het aanspreekpunt voor directie en teamleiders;
 • Je bent een échte bruggenbouwer en een verbinder! Alhoewel je vaak op afstand werkt ben je zichtbaar en aanspreekbaar. 
 • Je kunt goed luisteren en motiveren.Je weet de afdeling effectief te leiden en voelt aan wat waar nodig is.

Wat mag je van ons verwachten?
Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard en zijn ambitieus. Er heerst een informele sfeer waarbij het normaal is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. Wat betreft overige voorwaarden mag je het volgende verwachten:

 • De flexibele werkplek met een team van ervaren secretaresses. Het team kenmerkt zich door een betrokken en collegiale werksfeer;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • De functie is voor 32 of 36 uur te vervullen;
 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt (maximaal €3981,- a.d.h.v. 36 uur per week);
 • Werken in het centrum van Rotterdam én de mogelijkheid voor 11 andere locaties;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Jessica Walkley. Zij is bereikbaar via 06-43160762 - walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag. Wij kijken uit naar je reactie.


Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do