Skip to content

Teammanager GGZ

Drachten€ 3.700 - € 4.900 per maandPi-groep Friesland (ambulant)

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Wij zoeken een teammanager die het ambulante zorgteam in Drachten gaat omarmen en daarnaast ook sturing gaat geven aan de teams van onze poliklinieken in Lelystad en Drachten. Aan jou de taak om de integrale samenwerking binnen ons bedrijf verder vorm te gaan geven.

Over de Pi-groep

Bij Pi-groep staan we voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. We stimuleren cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. We bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen.

Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden we poliklinische zorg en zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen (vanuit de basis en specialistische GGZ). Daarnaast bieden we in deze regio's ook beschermd wonen, thuisbegeleiding, dagbesteding, re-integratie en coaching on the job aan. Ambulante zorg wordt geboden in Friesland, Flevoland en Drenthe.


Met wie ga je werken

Het team in Lelystad, bestaande uit 10 collega’s - waaronder basispsychologen, gz-psycholoog, arts, psychiater en GGZ-agogen - laat zich kenmerken door kleinschaligheid, openheid en cliëntgerichtheid. Het team werkt solistisch maar wel mét elkaar. Voor hen is het belangrijk dat de teammanager hen echt ziet en weet wat er speelt en bovendien een langdurige verbinding wil aan gaan met het team en het zorgaanbod.


Het team in Drachten kenmerkt zichzelf als collegiaal, gelijkwaardig en hecht veel waarde aann veiligheid in het team. Ondanks de verschillen in functie en leeftijd - het team bestaat uit basispsychologen, een orthopedagoog, gz-agoog, gz-psycholoog, klinisch psycholoog jeugd en een klinisch psycholoog volwassenen en ze worden bijgestaan door een psychiater - past autoriteit niet bij dit team. Ze zien zichzelf als individuen die ‘toevallig’ heel goed samen in een groep terecht zijn gekomen. Als wens hebben ze het behandelaanbod t.o.v. jeugd uit te breiden en het zou fijn zijn als de toekomstige teammanager hier een actieve bijdrage in zou kunnen leveren.


Voor het ambulante team in Drachten geldt dat zij zich omschrijven als vriendelijk en individueel maar toch samen. De drie zorgcoaches en acht begeleiders werken fijn samen maar hebben wel de behoefte aan een teammanager die duidelijkheid en structuur kan bieden.


Wie ben jij

Elke dag bij ons is anders, uitdagend en veelzijdig. Als teammanager krijg jij het voor elkaar jouw enthousiasme en positiviteit te delen en zo neem je iedereen mee in jouw visie en het doel dat jij voor ogen hebt.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor onder andere het strategisch zorgbeleid, de in- en uitstroom van cliënten, productie- en bezettingsdoelstellingen en je houdt je bezig met implementatie van ontwikkelingen op zorggebied. Je draait je hand niet om voor meerjarenplannen, budgettechnische vraagstukken en neemt beslissingen die bijdragen aan de toekomst van onze teams en de zorg die we bieden.

Als verbindende en coachende leidinggevende weet jij wat te doen als er binnen een team uitdagingen liggen en pak je door om dat te doorbreken. Vanwege de problematiek wordt er in veel gevallen multidisciplinair samengewerkt met ketenpartners. Samenwerking staat bij ons voorop, en als je bij bovenstaande werkzaamheden hulp nodig hebt staan er diverse collega's voor je klaar!


Dit vind je leuk om te doen:

  • Netwerken opbouwen, uitbreiden, onderhouden en integraal verbinden.
  • Je ziet kansen en mogelijkheden en werkt samen met de verschillende teams naar kwalitatief goede zorg toe.
  • Zorgen voor overzicht en rapportages. Jij bent aan zet als het gaat over productie, verzuim, budgetten, personeelsbezetting en ontwikkeling van medewerkers.
  • Je bent een bevlogen persoonlijkheid die, binnen de rol van teammanager en als het om managementtaken gaat, graag wil doorgroeien in een jonge en groter wordende organisatie. Je maakt in deze functie deel uit van het MT.


Dit bieden we jou

We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen graag met elkaar. Bij Pi-groep werken we in informele sfeer samen en is het heel normaal om met de directie aan de lunchtafel te zitten. Over jouw inzetbare uren gaan we graag in gesprek, en passend bij de voorkeur die jij hebt kijken we naar de mogelijkheden (max. 36u per week). Als vanzelfsprekend houden we rekening met de cao GGZ en salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, maar je kunt rekening houden met FWG 60. Om plezier en focus in het werk te stimuleren bieden we diverse mogelijkheden tot scholing en persoonlijke ontwikkeling aan.

Vereisten

Vereisten

Als teammanager heb je een daadkrachtige en positief kritische houding; je neemt het werk van het team niet over, maar neemt hier wel een ondersteunende rol in aan. Je coacht, begeleidt en inspireert de teams naar verdere optimalisatie van bedrijfsprocessen. Communicatief ben je zeer vaardig en je kunt goed schakelen met professionals - op verschillende niveaus - en in de diverse organisaties met wie we samenwerken. Je bent een verbinder, werkt analytisch en hands-on. Ervaring met een vergelijkbare doelgroep en kennis van WMO en ZPM zijn een vereiste.

Meer weten?

Heb je interesse in de functie van teammanager poli en ambulante zorg GGZ? Stuur ons dan je motivatie brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie! Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan! Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag of Nora van Ouwerkerk | 06-43265086 | ouwerkerk@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do