Skip to content

Teammanager Trainingshuis Emmeloord (beschermd wonen)

Emmeloord€ 3.835 - € 4.981 per maandPi-groep Emmeloord (beschermd wonen)

Functieomschrijving

Als teammanager ben je dé interne verbinder en heb je aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de (GGZ) zorg. Jij neemt je verantwoordelijkheid en durft keuzes te maken. Je straalt vertrouwen uit en daarmee behoud en stimuleer je een open cultuur in het team.

Het trainingshuis Emmeloord is een verblijfslocatie voor (jong)volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Onze locatie biedt begeleiding vanuit WMO en WLZ, dit doen we zowel met ambulante zorg als 24/7 in het trainingshuis. De doelstelling is duurzame ontwikkeling van de bewoners naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De doelgroep is uiteenlopend met problematiek die zich afspeelt binnen meerdere leefgebieden. 


Ontwikkelen, groeien en bouwen

Ben jij de teammanager die het leuk vindt om te bouwen aan de kwaliteit van het trainingshuis en ben jij in staat om met plezier en enthousiasme alles in goede banen te leiden? Als teammanager neem jij beslissingen ten behoeve van het trainingshuis Emmeloord. Het team hecht veel waarde aan een betrokken teammanager met visie. Je zorgt voor voldoende ruimte waarbinnen iedereen zich gehoord, gezien en verbonden voelt. Het team bestaat uit begeleiders, een coördinerend activiteitenbegeleider, zorgcoaches en een gedragsdeskundige. Zij vormen het multidisciplinaire team en ondersteunen bewoners op verschillende (maatschappelijke en psychische) vlakken. Je werkt ook samen met de collega teammanagers van de trainingshuizen in Drachten en Almere.

Als teammanager stimuleer je de groei en ontwikkeling van medewerkers en de locatie. Je neemt beslissingen ten behoeve van de teamprocessen, verzuim, productie, budgettaire zaken en mogelijke knelpunten op gebied van in- en uitstroom. Je werkt nauw samen met collega's en andere zorgdisciplines. Je bent onderdeel van het managementteam en vertaalt het strategisch zorgbeleid van Pi-groep naar een jaarplan voor de locatie Emmeloord waarin concrete doelstellingen, resultaten, middelen en planningen voor activiteiten en projecten zijn opgenomen. Initiatief nemen is een vereiste als het gaat om het leveren van een bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen en zorginnovatie. Je beheert de kwaliteit en continuïteit op locatie, maar kijkt ook naar kwaliteitsverbetering en relatiebeheer. De uitdaging ligt er ook om samen met de teammanager van trainingshuis Almere te zorgen voor het doorontwikkelen zorglandschap Flevoland. We zijn op zoek naar een teammanager die de verbindende factor is en het tegelijkertijd leuk vindt om de kaders van de organisatie vast te houden in combinatie met het bieden van inhoudelijk goede zorg.


De Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen. Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland en Flevoland Specialistische GGZ en Basis GGZ. Ambulante zorg wordt geboden in Groningen, Friesland, Flevoland. Sinds 2019 maakt Pi-groep deel uit van het Forta Netwerk, een landelijk opererende, snelgroeiende GGZ-aanbieder. Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ bieden we in het netwerk ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een HBO diploma in de zorg - zoals SPH, MWD, Social Work of een vergelijkbaar en bij voorkeur een aanvullende managementopleiding;
  • Jij hebt leidinggevende ervaring;
  • Jij kent de weg in zorgland als geen ander en hebt ervaring in de psychiatrie / GGZ;
  • Jij neemt verantwoordelijkheid, ziet wat er nodig is en beschikt daarnaast ook nog over een flinke dosis humor en enthousiasme.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een dynamische organisatie, binnen een kleinschalig en enthousiast team. Er is volop ruimte voor creativiteit, verantwoordelijkheid en jouw eigen initiatieven. Wij zoeken een collega die bij ons past en kan aanvullen. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek over deze functie. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 24-32 uur per week. Omdat we graag in je investeren bieden wij verschillende mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij houden bij de arbeidsvoorwaarden rekening met de cao GGZ. Je salariëring is afhankelijk van hetgeen wat je meebrengt. Tot slot hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, balansbudget, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wil je ons liever eerst leren op een informele manier? Dat kan! Onze recruiters geven je graag een realistisch beeld van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@pi-groep.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

of

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do