Skip to content

Vakantiekracht schoonmaak

Weert€ 1.822 - € 2.660 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Als facilitair medewerker in de schoonmaak zorg jij voor een tiptop omgeving. Wij zoeken iemand die nauwkeurig werkt en gezelligheid met zich mee brengt! Het gaat om een functie van 20 uur per werk op onze behandellocatie in Weert. De vacature is voor de duur van drie maanden van juni t/m augustus.


Wij zijn PSYTREC, een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van ernstig en complex trauma. Wij bieden kortdurende en intensieve online behandeling waarmee circa 85% van de mensen een daling laat zien in PTSS symptomen en circa 70% hun PTSS diagnose verliest. De cliënten ondergaan een zeer intensief programma van één, twee of vier dagen; een deel van de cliënten overnacht in de kliniek en een ander deel van de cliënten volgt de behandeling online. Het gaat om kortdurende intensieve behandeling waarin meerdere trauma’s behandeld worden. PSYTREC is een GGZ instelling waarin innovatie centraal staat.


Over de functie

Als facilitair medewerker zorg je ervoor dat onze collega’s hun werk onder optimale omstandigheden kunnen uitvoeren. Samen met een team van zes collega’s voer je de dagelijkse facilitaire werkzaamheden uit. Hierbij draag jij de verantwoordelijkheid voor de schoonmaak. Na het verblijf van de cursisten maak jij de slaapkamers en het sanitair schoon en zorg jij dat alles er netjes uit ziet voor het verblijf van de volgende cursisten. Bovendien zorg jij ervoor dat de kantoren van je collega’s schoon en netjes zijn zodat zij hun werk goed uit kunnen voeren.


Als facilitair medewerker in de schoonmaak heb je een gastvrije persoonlijkheid en draag je graag bij aan de goede sfeer. Het is voor jou van belang om als team samen te werken, wanneer een collega je hulp nodig heeft deins jij er niet voor terug om bij te springen. Ben je een aanpakker met een pro-actieve werkhouding en wil je graag in een bijzondere werkomgeving werken? Dan ben jij mogelijk geschikt!


De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Je werkt vier uur per dag van 07:00 - 11:00 uur.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een afwisselende functie in een enthousiast team. Het team bestaat uit vijf facilitair medewerkers en twee receptionisten. Het team kenmerkt zich door betrokkenheid, saamhorigheid en een goede samenwerking;
  • Alle arbeidsvoorwaarden uit de cao GGZ (€1822 - €2660 a.d.h.v. 36 uur per week);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Beschikbaar voor de maanden juni, juli en augustus voor 20 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 11:00 uur.
  • Dat je doet wat je leuk vindt en dit uitstraalt.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Nora van Ouwerkerk - ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086.

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do