Skip to content

Verpleegkundig specialist GGZ (overkoepelend)

Nederland, Zuid-Holland, RotterdamFortaGroep Rotterdam Centrum (Westblaak)

Functieomschrijving

De FortaGroep is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen. Wij bieden een variërend aanbod van hulp aan vanuit vanuit de BGGZ en SGGZ. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Door onze eigen zorgprofessionals op te leiden, (vakgerelateerde) scholing aan te bieden en te investeren in persoonlijke ontwikkeling kunnen we beter vraag en aanbod op elkaar laten aansluiten. Doordat onze medewerkers zelf bijdragen aan de behandelingen weten we wat er speelt en kunnen we kwalitatief hoogwaardige zorg blijven bieden. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om psychologische zorg betaalbaar en toegankelijk te houden. Zie jij dit ook als jouw verantwoordelijkheid? Doe dan met ons mee!

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige specialist die overkoepelend voor meerdere locaties
wil bijdragen aan ons hulp aanbod. Als verpleegkundige specialist ben je verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg aan cliënten binnen het eigen deskundigheidsgebied. Je werkt als regiebehandelaar en hebt ook zodanig de verantwoording over de aan jou toevertrouwde cliënten. Je onderzoekt, behandelt en/of begeleidt cliënten. Je verricht (medische) handelingen en/of het voorschrijven van medicatie binnen het eigen deskundigheidsgebied. Je consulteert in vastgestelde specifieke situaties een psychiater (verplichte consultatie) zoals onder meer bij specifieke medicatievraagstukken. Ook neem je deel aan multidisciplinair overleg en vervul je een coördinerende rol in het zorgproces en/of behandeltraject rondom de toegewezen cliënten(categorie). Je draagt zorg voor kennisoverdracht, geeft voorlichting en advies. En tot slot bevorder je de kwaliteit onder meer door het ontwikkelen en implementeren van zorg- en behandelprotocollen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;
 • Een geldige BIG registratie;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in dezelfde of vergelijkbare functie;
 • Betrokken, respectvol en verantwoordelijkheid. Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • De uren en werklocatie zijn bespreekbaar, wij gaan er graag over in gesprek;
 • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden die je deels zelf kan samenstellen. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Eerst kennismaken?

Wil je ons liever eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie (of iets anders)? Dat kan! Onze collega’s nodigen je graag uit via (beeld)bellen of op locatie. Op een informele manier hopen wij je een realistisch beeld te geven van de werkomgeving, sfeer en onze organisatie. Vivianne Janson kijkt uit naar jouw reactie - janson@forta.nl - 06-36220531 - Klik hier om te chatten met Vivianne.