Skip to content

Verpleegkundig specialist kind & jeugd

Rotterdam€ 4.200 - € 6.800 per maandForta Jeugd Rotterdam

Functieomschrijving

Voor een nieuw te openen kind en jeugd poli zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist. Vanuit Rotterdam Zuid bieden wij diagnostiek en (ambulante) behandeling in combinatie met e-health programma’s. Verder bieden we specialistische behandeling bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische jeugdhulp thuis bieden wij aan vanuit ons samenwerkingsverband Thuis Team Jeugd (TTJ). Dit doen we voor kinderen en jongeren tussen de vier en zeventien jaar die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek.


 • Groeien doe je niet alleen, dat doe je samen. Doe jij met ons mee? 
 • Het zijn gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Samen halen we het beste in elkaar naar boven om deze locatie te laten groeien. 


Forta Jeugd

Naast onze locatie in Schiedam gaan wij uitbreiden met een locatie in Rotterdam Zuid. Forta Jeugd biedt specialistische GGZ aan. Wij bieden diagnostiek en (ambulante) behandeling in combinatie met e-health programma’s. Dit doen we voor kinderen en jongeren tussen de vier en zeventien jaar die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek. Wij werken hierbij vanuit een handelings- en systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. Onze behandelingen zijn gebaseerd op cognitieve gedragstherapie (CGT), met affiniteit op het gebied van ACT en schematherapie. We bieden individuele begeleiding, behandelingen en groepsbehandelingen. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. Er zijn zeer goede faciliteiten om online te werken.

Verder bieden we specialistische behandeling bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische jeugdhulp thuis bieden wij aan vanuit ons samenwerkingsverband Thuis Team Jeugd (TTJ). Vanuit TTJ bieden wij samen met Prokino Zorg specialistische ambulante gezinsbegeleiding en behandeling (SAG) aan voor kinderen, jongeren en/of het gezin thuis. Wij bundelen onze krachten, ieder vanuit eigen expertise zodat we samen een netwerk van zorg bundelen rondom de cliënt. Wij werken vanuit een systeemgerichte visie en streven ernaar om de meest efficiënte en effectieve behandeling te bieden.


Over de functie

Wij streven naar een 100% tevredenheid en efficiëntie. Wij zoeken een verpleegkundig specialist die buiten de gebaande kaders vanuit zijn/haar eigen specifieke kennis met ons wil meedenken hoe we dit kunnen behalen. Met jouw medisch-psychiatrische bril kijk je mogelijk anders naar de diagnostiek en behandelingen. Je werkt als regiebehandelaar en hebt ook zodanig de verantwoording over de aan jou toevertrouwde cliënten. Je onderzoekt, behandelt en/of begeleidt cliënten. Je verricht (medische) handelingen en/of het voorschrijven van medicatie binnen het eigen deskundigheidsgebied. Je consulteert in vastgestelde specifieke situaties een psychiater (verplichte consultatie) zoals onder meer bij specifieke medicatievraagstukken. Ook neem je deel aan multidisciplinair overleg en vervul je een coördinerende rol in het zorgproces en/of behandeltraject rondom de toegewezen cliënten(categorie). Wanneer het nodig is zorg je voor kennisoverdracht, geef je voorlichting en advies. En tot slot bevorder je de kwaliteit onder meer door het ontwikkelen en implementeren van zorg- en behandelprotocollen. 

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkplezier voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de cao GGZ - dat wist je natuurlijk al. Wij zijn een relatief kleine organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer. Het is uitstekend georganiseerd met een duidelijk verwachtingsmanagement. Daarvoor gaan wij graag met je in gesprek. De verwachtingen stemmen we graag in een vroeg stadium met elkaar af. 

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • In overleg zijn er mogelijkheden voor opleidingen, workshops en congressen;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar, de functie is te vervullen vanaf 8 uur per week;
 • Je salariëring in FWG 65 en afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek.
 • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist;
 • Je bent enthousiast, werkt cliëntgericht en affiniteit met cognitieve gedragstherapie en systemisch werken en ervaring met behandeling van jongeren
 • Hard werken wissel je af met een informeel gesprek tijdens de lunchen;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Vivianne Janson. Vivianne Janson is bereikbaar via 06-36220531 - janson@forta.nl - Klik hier om te chatten met Vivianne. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan!

Onze recruiters

Vivianne Janson

+31 6 36220531 Aanwezig: ma, di, do, vr

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086 Aanwezig: ma, di, wo, do en vr

Jessica Walkley

+31 6 43160762 Aanwezig: ma, di, do